[SDCC 2019] BREAKING: Ezekkel a filmekkel és sorozatokkal készül a Marvel Studios

2019. július 21. - Marvel Magyarország

A Marvel stúdió a Végjáték után sem húzza be a kéziféket.

marvel-studios-new-logo-ad-2880x1800.jpg

Az idei év jelentős mérföldkőnek bizonyult a Marvel Moziverzum történetében, elvégre miután a Bosszúállók: Végjáték megkoronázta az előző évtized univerzumépítését, a néhány héttel ezelőtt mozikba került Pókember: Idegenben hivatalosan is lezárta az úgynevezett Infinity-saga történetfolyamot.

Habár évek óta megy a találgatás a soron következő negyedik fázis filmes felhozatalát illetően, a minap a Marvel stúdió elnöke, Kevin Feige a Comic-Conon egy masszív, 90 perces előadás keretében rántotta le a leplet arról, hogy milyen irányt vesz a moziverzum a Végjáték után. Nézzük végig a tervezett premierdátumokkal kiegészítve, mi mindennel készülnek számunkra!

Hamarosan külön cikkekben számolunk be a soron következő két év megjelenéseivel kapcsolatos részletekről, addig is vegyétek szemügyre a bejelentett filmek és sorozatok hivatalos logóit ebben a galériában:

(forrás: Marvel)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr3014972924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2019.07.22. 11:31:08

a what iftől tartok kicsit, képregényben se szerettem sose.

a shang chis olyan szinten rasszista így elsőre, hogy na!

ázsiai hősnek ázsiai ellenfél?
na!
süti beállítások módosítása