[SDCC 2019] Itt van a The Eternals teljes szereplőgárdája

2019. július 21. - Marvel Magyarország

Illusztris gárdával készül a Marvel egyik következő filmje.

le-riprese-de-eterni-settembre-2019-uscita-2020-ufficiale-v3-350578.jpg

A Comic-Con harmadik napján megrendezésre került Marvel stúdió panelbeszélgetésen Kevin Feige az Örökkévalókat jelentette be elsőként, ami 2020. november 6-án kerül a mozikba. Mivel a Fekete Özvegyet követően ez lesz a soron következő negyedik fázis második mozifilmje, és előreláthatólag már idén ősszel kezdetét veszi a forgatás, a minap gyakorlatilag az összes főbb karakterről lerántották a leplet.

Az Örökkévalók tagjait egy meglehetősen illusztris és diverz színészgárda, nevezetesen Richard Madden (Ikaris), Angelina Jolie (Thena), Kumail Nanjiani (Kingo), Lauren Ridloff (Makkari), Salma Hayek (Ajak), Lia McHugh (Spirte), Brian Tyree Henry (Phastos) és Don Lee (Gilgamesh) kelti majd életre. Ami már most biztosra vehető, hogy a társaságot a Hayek által megformált Ajak vezeti, és egy nagy, sokoldalú családként tekint magukra, míg például a Ridloff által alakított Makkari az MFU első siket szuperhőse lesz. A legnagyobb taps egyébként Jolie bejelentését övezte, aki elmondta, hogy a rajongók elhivatottsága és a forgatókönyvben olvasottak miatt minden korábbi szerepénél több energiát fektet ebbe a produkcióba.

A film alapjául szolgáló, Jack Kirbyhez köthető képregény egy szuperképességekkel bíró és közel halhatatlan faj, az Örökkévalók történetét meséli el, akiket az Égiek néven ismert kozmikus teremtmények hoztak létre. Feige ígérete szerint a film „totális Jack Kirby” lesz, ami mindenképp pozitív kilátásokat jelent. Az Örökkévalókat az indie-filmek világából érkező, több rangos díjat is begyűjtő Chloé Zhao (A rodeós) fogja rendezni. 

eternals_19627_v1.jpg

(forrás: EW)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr5014973146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása