A WandaVision showrunnere reagált a finálé legégetőbb kérdésére

2021. március 17. - Marvel Magyarország

Ezért szabadultak meg tőle olyan hirtelen.

wandavision-vision-2.jpeg

Figyelem! Az alábbi cikk SPOILEREKET tartalmaz a WandaVision cselekményére vonatkozóan! Csakis saját felelősségre olvasd tovább!

A WandaVision utolsó részében több fontos dologra is sor került, ezek egyike a két Vízió összecsapása. Miután Hayward magánakcióként újraaktiválta az eredetit, fehér színben és látszólag emlékei nélkül tért vissza, hogy elpusztítsa a Hexen belül lévő hasonmását. A két szintezoid egy látványos bunyót követően elmepárbajt vívott, ami végül azzal zárult, hogy a fehér Vízió visszakapta a Thanos általi meggyilkolása előtti emlékeit. Ezután fogta magát és elrepült, hogy utána ne is lássuk többet.

Természetesen ez sokakban felvetett kérdéseket, például azt, hogy hová repült és miért nem kötötték össze az útját valamilyen módon Wandáéval, hiszen bizonyos értelemben véve ő az általunk ismert Vízió. Legutóbbi interjújában Jac Schaeffer, a sorozat alkotója és showrunnere tisztázott pár dolgot ezzel kapcsolatban.

Az elképzelés az volt, hogy bár a korábbi adatok neki is megvannak, de pont az a lényeg, hogy ő nem Wanda Víziója – nyilatkozta Schaeffer. Nem ő a gyermekei apja. Nem vele élt együtt ebben a szitcom-világban. Nem tudom, hová tartanak most a karakterek, de a szuperhősös világban nagyon szeretem, hogy a történetekre mondhatod azt, hogy »Hát, ez később kiderül.« De itt valami majd más lesz. Amikor a másik Víziótól elköszönt Wanda, az egy végső búcsú volt. Egy pont a mondat végén.

Sem számomra, sem a sorozat számára nem volt fontos Fehér Vízió, ezért nem is akartunk rá fókuszálni – tette hozzá a showrunner. Inkább az volt hangsúlyos, miként oldjuk fel a két Vízió párbaját, hogy hogyan végződjön, elvégre harcolhatnának egymással az idők végezetéig. Nyilvánvaló volt számunkra, hogy ennek inkább logikai összecsapásnak kell lennie. Van két szintezoidod, akiknek teljesen megegyezik a programozása. Természetes, hogy elmeharc lesz a vége.

Egyelőre kérdéses, mikor és hogyan térhet vissza Fehér Vízió a Marvel Moziverzumban, mindenesetre a Skarlát Boszorkánnyá előlépett Wanda kulcsszerepet kap a Doctor Strange in the Multiverse of Madnessben, minden valószínűség szerint már a Darkholdból szerzett tudással felvértezve.

Ha tetszett a cikk, további hírekért kövess minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr5316461366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2021.03.17. 08:32:05

viszont az a közös jelenet marha jó volt, a hajós "csata".
süti beállítások módosítása