Marvel's Avengers: Leleplezték az idén érkező tartalmakat, köztük a Fekete Párduccal!

2021. március 20. - Marvel Magyarország

A kiadó közvetítésén lehullt a lepel a hivatalos fejlesztési útitervről.

marvels-avengers-phase-one.jpg

A Square Enix ígérete szerint megtartotta első saját játékbemutatóját, ahol értelemszerűen a Marvel's Avengers is nagyobb figyelmet kapott. Az élő közvetítés alkalmával felfedték a 2021-es útitervet, ami részletesen taglalja, milyen kiegészítésekre és fejlesztésekre lehet számítani az idei év során. Lássuk, mi mindent tudtunk meg!

Az ezen a héten debütált Hawkeye DLC, a Future Imperfect című sztoriszálat megkapják az újgenerációs konzolok játékosai is, még ebben a hónapban. Ezután, még a tavasz folyamán érkezik a Tachyon Anomaly nevű esemény, ami ideiglenesen feloldja majd az egy csapatban lévő több azonos hősre vonatkozó tiltást, így akár egyszerre négy Hulk is rohangálhat majd a harctereken. Sőt, a játék bátorít is majd az ilyen jellegű kombinációk használatára különféle napi és heti jutalmakat ígérő teendőkkel. Egy új Tachyon Rift küldetés is érkezik ezzel a frissítéssel, ami a játék Eastern Seaboard nevű helyszínén játszódik majd.

Szintén tavasszal jön a Red Room Takeover, ami ugyan a Fekete Özvegy film tervezett bemutatója környékén élesedik majd, de élesen nem kötődik hozzá. A sztori szerint Yelena Belova megfigyelésre használatos chipeket helyezett az Aimbotokba, ezeket kell visszaszerezni, megtalálni a hackelés forrását, illetve lerendezni egy régi ellentétet. A későbbiekben aktiválódni fog a Red Room is, eszerint Yelena beszivárgott a Helicarrier H.A.R.M szobájába és ott egy körmönfont csapdát helyezett el, innen kell majd a csapatnak kiverekednie magát. Ennek a kihívástípusnak több verziója is lesz, ezen kívül minden hősnek lesznek saját küldetései, amikért kozmetikai kiegészítők üthetik a markunkat.

Nyáron érkezik a The Cosmic Cube nevezetű új villain sector. A küldetés központjában Monica Rappaccini áll, akit nemrég neveztek ki az AIM legfőbb tudósává, és aki éppen egy kozmikus kockát készít egy tundrával borított vidéken. Ez az esemény Sólyomszem Future Imperfect szála után játszódik majd, és a készítők egy “teljesen új élményt” ígérnek a Rappaccinivel folytatott harccal kapcsolatban, melyben szerepet kap majd egy fejlett technológiájú klónhadsereg is, természetesen Monica klónjaiból.

A Wasteland Patrol című frissítés is a nyár folyamán válik majd elérhetővé. Ezzel a játék kap egy új, Patrol nevű játékmódot, amit első körben a Sólyomszem kiegészítőjével bemutatkozott Wasteland helyszínen lehet majd kipróbálni. Ez egy “nagy, egybefüggő szárazföldi pálya, ahol a játékosok egyik területről a másikra mozoghatnak”. Az ellenfelek folyamatosan termelődnek majd a pályán, és nem lesz egy meghatározott teendő, mint más küldetéstípusoknál, így a játékosok szabad kezet kapnak a területeken.

Valamikor 2021 második felében érkezik a War for Wakanda nevű kiegészítés, amivel színre lép a Fekete Párduc játszható karakterként. Mellette érkezik még a Wakandian Jungle nevű biome, új gonoszként Ulysses Klaue, egy újabb outpost, új hőskinézetek és a legmagasabb fejlődési szintet is megemelik majd. Ehhez mindössze egy nagyon rövidke teasert kaptunk, de az itt hallható párbeszéd alapján az AIM vezetője és Klaue között, Wakanda teljes ostrom alá kerülhet.

Sok új kisebb kiegészítés és fejlesztés is várható még az év során: többek között jönnek az Omega Level Threat küldetések, amiket kifejezetten a többjátékos módra szabtak, és egy jól együttműködő csapatra lesz szükség a sikerélményhez. Az első ilyen misszió neve “Resolution”, és a Kate Bishop-sztoriszál utolsó küldetésén alapul. Ebben a nemrégiben bemutatott Super Adaptoid nevű ellenféllel kell majd megküzdeni, ezért fénylő zöld felszerelés lesz a jutalom, ami minden hősre elérhető. A második ilyen küldetést, a Cloning Labs-et csak négyfős csapatok játszhatják majd, és ez lesz a leghosszabb misszió a játékban. Az utolsó szakaszban, a játékos szintjétől függően akár négy Förtelem klón is megnehezítheti a dolgunkat.

Mindezek mellett érkeznek a rajongók által már sokszor követelt Marvel Moziverzumon alapuló hőskinézetek, de ezekről, illetve a megjelenési dátumukról további részleteket nem közöltek. Szintén ne mostanában számítsunk a PlayStation-exkluzív Pókemberre, amiről az derült ki, hogy bár a fejlesztők dolgoznak a hősön és a kapcsolódó tartalmakon, tehát még mindig tervben van, de távlati terv, a jövőben fogunk róla hallani.

A Crystal Dynamics fejese, Scot Amos átláthatóságot ígért a játék fejlesztésével kapcsolatban, illetve céljuk a magas színvonalú fejlesztés és a frissítések kiadása akkor, amikor azok készen állnak erre. Ez, illetve a közzétett útiterv mindenképpen pozitív lépés, és elmondható, hogy a stúdió becsülettel igyekszik továbbvinni a vegyes fogadtatású játékot.

marvelsavengers_roadmap.jpg

Ha tetszett a cikk, további hírekért kövess minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr5816471048

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása