Kevin Feige választ adott a kérdésre, hogy képernyőre kerülhet-e az Ifjú Bosszúállók csapata

2021. március 24. - Marvel Magyarország

A fiataloké a jövő?

young_avengers_main.jpg

Számos film- és sorozattervet lepleztek már le a Marvel Moziverzum 4. fázisára és azon túlra is, amit persze több halasztás is sújtott, de az irányvonal sértetlen maradt. Ugyan hivatalosan még nem lett kimondva, de nehéz nem észrevenni, hogy a jelenleg látható folyamatok az Ifjú Bosszúállókként ismert szuperhőscsapat bemutatását készítik elő.

Első lépésként bevezették a filmekben Scott Lang lányát, Cassie-t, aki a képregényekben Óriáslányként harcol a csapat tagjaként, és aki a 2022-re várt Ant-Man and the Wasp: Quantumaniában Kathryn Newtron alakításában kap szerepet. Újonnan megismert karakterek Wanda Maximoff gyermekei, Billy és Tommy, azaz Wicca és Roham is, akik egyelőre még csak gyerekként szerepeltek és íródtak ki a valóságból, azonban a WandaVision stáblistás jelenete alapján még visszatérnek a későbbiekben.

Sólyomszem saját sorozatában érkezik az íjász Kate Bishop, aki Clint Bartontól veszi át a stafétát, őt pedig Hailee Steinfeld alakítja majd a Disney+-ra készülő szériában A Doctor Strange második részében (ami szorosan kapcsolódik majd a WandaVision eseményeihez) pedig színre lép a Miss America néven ismert szuperhősnő, America Chavez, akit Xochitl Gomez kelt életre.

Mindezt figyelembe véve kijelenthető, hogy a Marvel Studios tervez az Ifjú Bosszúállókkal, igazából csak az a kérdés, hogy mikor és milyen formában. Az Entertainment Weekly meginterjúvolta Kevin Feige-t a témában, aki szokásához híven igen diplomatikus választ adott: Képregényrajongóként minden, ami a füzetekben megtörténhet, inspirációként és iránymutatásként szolgál számunkra – mondta a producer. Az, hogy milyen módon és milyen formát öltenek a dolgok, mindig felforgatja az előzetes elvárásokat, ez adja a varázs egy részét. De igen, az tisztán látható, hogy a negyedik fázis sokféle új karaktert mutat be, akikben végtelen potenciál van.

Mi a Marvel Studiosnál most úgy érezzük magunkat, mint Nick Fury az első Vasember végén, ahogy egyre csak jönnek az újabbnál újabb színészek, akiknek a tudtára adjuk, hogy egy nagyobb univerzum részévé váltak. Most már csak el kell végezniük a kívánt munkát, hogy építsék a közönségüket. Boldogan mondhatom, hogy itt mindenki fantasztikus munkát végez, és alig várom, hogy megosszam ezeket a világgal.

Azt egyelőre nem tudni, mit tartogat ilyen téren a múlt héten indult a Sólyom és a Tél Katonája, noha Elijah Bradley, azaz Patriot jó tipp lehet erre.

Ha tetszett a cikk, további hírekért kövess minket a Facebookon!

kolibri_652x245px_banner.png

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr916471058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Intelligensmosópor-jogi aktivista 2021.03.24. 15:00:49

Fordítok marketing rizsából:

"Nem mondok semmit. Ha mondanék akkor azt be is kéne tartani, nameg tizedannyi találgatós cikk/bejegyzés/miegymás születne és nem vagyok hülye megtorpedózni ingyenreklámot."
süti beállítások módosítása