Natalie Portman hősnője szert tesz az erejére a Thor: Love and Thunder forgatásáról kiszivárgott képeken

2021. március 08. - Marvel Magyarország

A színésznő az edzést is meglehetősen komolyan vette.

jane_foster_asgardian.jpg

Megállás nélkül érkeznek az újabb és újabb lesifotók a Thor: Love and Thunder ausztráliai forgatásáról. Legutóbb például kiderült, hogy Taika Waititi ismét elsüti egy variánsát a Ragnarökben látott színházi előadásnak, ezúttal a harmadik filmben történteket megelevenítve: Helát természetesen szintén egy ismert színésznő, az Oscarra is jelölt Melissa McCarthy játssza majd ebben a paródiában. A forgatásról kiszivárgott legfrissebb képeken és videókon azonban végre egy újabb főszereplőt, Natalie Portmant láthatjuk, aki szó szerint sokat erősödött Jane Foster szerepére.

Ennek persze megvan az oka, hiszen Taika Waititi újabb nagyszabású Thor-filmje Jason Aaron "The Mighy Thor" című képregénysorozatára alapoz, amelyben Jane Foster szert tesz Thor erejére és a Mjölnirre. Az alább megtekinthető képeken és videókon megfigyelhető, hogy a színésznő irtó jó formában van, viszont az éppen készülő jelenet mellett sem mehetünk el szó nélkül. Az anyagokon, ami önmagában inkább egy démonűzésre emlékeztetné a fogalmatlan nézőjét, valamilyen természetfeletti dolog történik Portman karakterével, szóval minden bizonnyal itt fog először átalakulni Thorrá, illetve szert tenni újdonsült hatalmára.

Ezt látszik megerősíteni, hogy a jelenet Új Asgardban, Norvégiában játszódik, méghozzá pontosan azon a helyen, ahol Odin a Ragnarökben búcsút vesz fiaitól és mindörökre leköszön. Eköré építettek valamilyen emlékművet, és a szemfülesek még a ripityára tört Mjölnir darabjaira is felhívták körülötte a figyelmünket. Talán a Mjölnir épp ezekből a darabokból fog ismét összeállni, amit innentől Jane Foster forgat majd? A válaszokra egyelőre várnunk kell, addig is viszont tekintsétek meg a forgatási anyagokat.

Natalie Portman egyébként korábban elhintette, hogy dráma is vegyül majd a Love and Thunder cselekményébe hősnője betegsége miatt. A képregényekben Foster ugyanis nemcsak szupergonoszokkal száll csatába, hanem a mellrákkal is kénytelen megküzdeni: karaktere drámai keretét épp az adja, hogy minél többször változik át Thorrá és használja a képességeit, hogy másokon segítsen, annál súlyosabb lesz az állapota, miután leteszi a pörölyt.

A Thor: Love and Thunder 2022. május 6-án kerülhet a mozikba.

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr7016454326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása