[SDCC 2019] Kiderült, mikor játszódik az önálló Fekete Özvegy-film

2019. július 21. - Marvel Magyarország

Natasha szólófilmje minden hírrel egyre ígéretesebb.

62a033732a15a83f7bd8fcc5cfa17ded.jpg

A hazai Marvel-rajongók számára valószínűleg nem túl nagy meglepetés, hogy jövőre érkezik a Fekete Özvegy-szólófilm, elvégre az elmúlt hónapokban a forgatások jelentős része a magyar fővárosban, Budapesten zajlott. A San Diego Comic Con Marvel stúdió paneljén azonban újabb információk derültek ki a filmről.

Szívesen lettünk volna azon szerencsés kevesek között, akik részt vehettek a hazai idő szerint hajnalban megrendezett előadáson, nem kis részben azért, mert a bejelentések közepette levetítésre került egy exkluzív, a film történetéről sok részletet felfedő előzetes. A nyilvánosan megosztott összefoglalóknak hála megtudhattuk például, hogy a film nemsokkal az Amerika Kapitány: Polgárháború eseményei után veszi fel a fonalat, egy renegát Fekete Özveggyel a főszerepben. Egyúttal visszaemlékezéseken keresztül végre láthatjuk majd, mi történt Budapesten (még ha Jeremy Renner visszatérése egyelőre nincs is megerősítve), ahová Natasha valamiért a jelenben is visszalátogat. A panelen jelenlévők azt írják, hogy a Fekete Özvegy az egyik legkomolyabb hangvételű film lehet A tél katonája óta.

Kiderült továbbá, hogy a film főgonosza a Kiképző, polgári nevén Tony Masters lesz. A fotografikus memóriával és kitűnő reflexekkel rendelkező zsoldos képes bárki mozdulatait leutánozni, így kifejezetten halálos ellenfélnek számít. Érdekes adalék, miszerint ő lesz a Square Enix Bosszúállók-játékának első főgonosza is, így jövő tavasszal bőven lesz lehetőségünk megismerkedni a karakterrel mind a mozivásznon, mind a saját képernyőinken. Egyelőre még nem tudni, ki játssza majd a gonosztevőt, azonban az kiderült, hogy a korábbi pletykáknak megfelelően Florence Pugh nem mást fog megformálni, mint Yelena Belova karakterét, aki egy Natashához hasonlóan képzett ex-szovjet kém, valamint a képregényekben a második Fekete Özvegy. A filmben úgy néz ki, a főhősnő egyfajta testvérként kezeli őt.

Emellett David Harbour karakterének kilétét is felfedték. A Stranger Things sztárja Alexi Shostakov ex-KGB ügynököt játssza majd a mozifilmben, aki a képregényekben Fekete Özvegy ex-férje, és egyike a Vörös Őr-program tagjainak, akiket Amerika Kapitány mintájára a Szovjetunió saját nemzeti szuperhőseinek képeztek ki. A rendezvényen Harbour Amerika Kapitány pólója már önmagában árulkodott a kapcsolatról.

2020. május 1-én esedékes premierjével a Cate Shortland rendezésében készülő Fekete Özvegy a negyedik fázis első filmje lesz, és mi már alig várjuk, hogy végre megtudjuk, mi is történt pontosan Budapesten.

(forrás: THR)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr5314972992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2019.07.22. 11:38:55

remélem, hogy jó lesz. a csaj megérdemelné!
süti beállítások módosítása