BREAKING: Megvan, ki rendezi a Shang-Chiról szóló mozifilmet!

2019. március 13. - Marvel Magyarország

A Marvel a Végjátékot követően sem vesz vissza a tempóból.

destin_daniel_cretton-shang-chi-getty-publicity-split-h_2019.jpg

Decemberben olvashattunk róla először, miszerint előkészületek alatt áll a Marvel Studios égisze alatt egy film Shang-Chi, a Kung Fu mestere főszereplésével, aki a kiadó egyik legnépszerűbb kínai származású hőseként ismeretes. Nagyon úgy néz ki, hogy az elmúlt hónapok a rendező megtalálásának jegyében teltek, ugyanis a Hollywood Reporter értesülései szerint Destin Daniel Cretton fogja dirigálni az első ázsiai karaktert középpontba helyező Marvel-filmet.

Cretton a számos díjat bezsebelt, valamint kritikusok által is elismert Átmeneti állomás című 2013-as filmjével hívta fel magára a figyelmet, de az ő nevéhez köthető például Az üvegpalota című biodráma is, míg jelenleg egy Just Mercy című filmen dolgozik Michael B. Jordan és Brie Larson közreműködésével (érdekesség, hogy a Marvel Kapitány címszereplőjét alakító színésznő Cretton minden említett rendezésében főszerepben látható). A Shang-Chi forgatókönyvét a Wonder Woman 1984 felett is bábáskodó Dave Callaham jegyzi, akinek célja a modern közönség igényeihez igazítani a főhőst. 

Az ominózus karaktert Steve Engleheart és Jim Starlin 1973-ban mutatták be a képregényekben egy Fu Manchu nevű globalista gyermekeként, aki a külvilágtól elzárt fiatal évei alatt olyan szintre fejlesztette harcművészeti képességeit, hogy elnyerte a Kung Fu mestere címet, pályafutása során pedig a Bosszú Angyalai és a Heroes for Hire soraiban is megfordult. A jelentésből kiderült továbbá, hogy a Fekete Párduc mintáját követve a stúdiónak szándékában áll nagyrészt ázsiai és ázsiai-amerikai színészeket keresni a projekthez.

Egyelőre nem tudunk sokat a Marvel Moziverzum első három Fázisát betetőző Bosszúállók: Végjáték utáni tervekről, de az biztos, hogy a Shang-Chi mellett számíthatunk a Fekete Párduc és a Doctor Strange folytatásaira, a Fekete Özvegyre Cate Shortland rendezésében, valamint egy vadonatúj kozmikus csapatot bemutató Eternals-filmre is. A nyár folyamán valószínűleg premierdátumot is kapunk a pletykált, illetve eddig be nem jelentett közelgő mozifilmekhez.

(forrás: THR) 

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr8014687116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása