Emma Watson is esélyes lehet a Fekete Özvegy egyik főszerepére

2019. március 07. - Marvel Magyarország

Lassan ugyan, de azért alakulgatni látszik a film.

emmawatson0203a.jpg

Az eredeti tervek szerint már ebben a hónapban kezdetét vette volna a Fekete Özvegy-film forgatása, azonban a stúdió még februárban megbízta az Egy szerelem története-trilógiáért felelős Ned Bensont a forgatókönyv újraírásával, ami azt jelenti, hogy nyárnál előbb biztosan nem lát munkához a stáb. Ezzel együtt arra is több ideje maradt a produkció készítőinek, hogy megtalálják a megfelelő színészeket, akik a címszereplőt alakító Scarlett Johansson mellett bizonyíthatnak a Marvel Moziverzum második női főszereplős képregényfilmjében. 

Mindenesetre úgy hírlik, hogy már zajlik a keresés, lévén a többször is megbízható információkat szállító The Hashtag Show jelentése szerint a többek között a Harry Potter-sorozat és A szépség és a szörnyeteg élőszereplős remake-jéből ismert Emma Watson befutó lehet a film másik női főszerepére, akit korábbi karakterleírások úgy jellemeztek, mint egy "belevaló női James Bond". Noha végleges döntés egyelőre nem született, állítólag a rendező Cate Shortland és Kevin Feige producer egyaránt ragaszkodnak a színésznőhöz.

Az eredeti hírben említésre került még néhány esélyes, mint például a Lenyűgöző teremtményekből ismert Alice Englert, a Hostages című sorozat színésznője, Dar Zuzovsky, vagy a Lady Macbeth és a Családi bunyó sztárja, Florence Pugh (az előbbi kettő már részt vett a meghallgatáson, és kifejezetten erős benyomást gyakoroltak a film alkotóira). Mindegyik fenti színésznőben közös, hogy fiatalabbak a már említett karakterleírásban megjelölt életkornál, szóval meglehet, hogy a szóban forgó karakter is átesik néhány módosításon az írás során.

Ugyancsak a The Hashtag Show számolt be róla, miszerint a Holdfényben és a Hulu Castle Rock-sorozatában látható Andre Holland kaphatja a film főgonoszának szerepét, aki habár nem egyedüliként volt jelen a meghallgatásokon, ő kimondottan felkeltette a Marvel Studios figyelmét. Egyéb karakterek szerepére olyan neveket is felsorol a cikk, mint Rachael Weisz, valamint Sebastian Koch és Alec Baldwin, de jelenleg a Johansson melletti női és férfi főszerepek castingolása élvez prioritást, ezekre pedig Watson és Holland az első számú, ám még nem végleges jelölt. 

A Fekete Özvegy premierdátuma még nem ismert, és valószínűleg nem is fog kiderülni semmilyen konkrétum ezzel kapcsolatban a Bosszúállók: Végjáték és a Pókember: Idegenben bemutatójáig.

(forrás: The Hashtag Show)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr8714674303

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása