Most már tényleg megvan a Doctor Strange 2. rendezője

2018. december 12. - Marvel Magyarország

Ismerős arc tér vissza a direktori székbe.

doctor_strange_bts.jpg

Már régóta levegőben lóg Stephen Strange első önálló kalandjának potenciális folytatása, hisz annak ellenére, hogy a karakter gazdag képregényes történelme rengeteg filmre elég potenciált rejt magában, eddig semmi biztosat nem tudtunk a következő felvonást illetően. Most azonban kiderült, miszerint az első részt rendező és társíró Scott Derricksonnal megkötötték a szerződést, hogy a Doctor Strange 2. szintén az ő vezetésével készülhessen el.

A film forgatókönyvíróját jelenleg is keresik, de ha minden a tervezettek szerint alakul, 2020 tavaszán kezdetét veszi a forgatás, és meglehetősen hosszú kihagyás után, öt évvel az első saját kalandját követően 2021 májusában mozikba kerülhet a Titkos Tanok Mesterének legújabb menete. Ami a szereplőgárdát illeti, Benedict Cumberbatch természetesen visszatér Stephen Strange szerepéhez, hasonlóan Benedict Wonghoz, aki stílusosan Wongot fogja ismét megformálni. Nagy valószínűséggel továbbá a Christine Palmert életre keltő Rachel McAdams is szerepet vállal a produkcióban, de Chiwetel Ejiofor (Mordo) nem került megemlítésre az eredeti hírben.

Ez utóbbi persze semmit nem jelent, elvégre néhány hónappal ezelőtt az első rész szkriptjét jegyző C. Robert Cargill arról beszélt, hogy a Doctor Strange második részében szeretnék bevezetni az álomdimenzió urát, Rémálmot, valamint Mordo bárónak is sokkal jelentősebb szerepet akarnak szánni. Hogy ezekből a tervekből mi minden valósul meg, a közeljövőben talán kiderül. 

(forrás: THR) 

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr414473120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása