A készülő The Eternals-filmről nyilatkozott Kevin Feige

2019. március 01. - Marvel Magyarország

Ígéretesnek tűnik a legújabb szuperhőscsapat.

cd9255432c15a1d7b2faa300aed062e3.jpg

Még szeptemberben számoltunk be róla, miszerint A rodeós című westerndrámát is jegyző Chloe Zhao rendezi az Eternals-filmet, amiről ezen felül semmilyen egyéb részletet nem osztottak meg idáig. A Marvel Studios elnökeként ismeretes Kevin Fege a Collider újságírójának mesélt kicsit a készülő a projektről, ahol A galaxis őrzőivel párhuzamba állítva elmondta, hogy egy teljes csapatot fognak bemutatni önálló felvezetések helyett, és erősen érződik majd a filmen Jack Kirby történeteinek hatása a 70-es évekből.

„A Bosszúállók: Végjátékot és a Pókember: Idegenbent követő filmjeink különbözni fognak az eddigiektől, amire folyamatosan törekszünk. Természetesen szándékunkban áll visszahozni ismert karaktereket, másrészt viszont szeretnénk bevezetni olyanokat is, akikről a legtöbben az Őrzőkhöz vagy egykor a Bosszúállókhoz hasonlóan még sosem hallottak. Az egyik ilyen csoport az Örökkévalók. Velük már a kezdetektől csapatfilmben gondolkodtunk, ellentétben a Bosszúállókkal. Nem hangulatában, de a csapat bemutatásában ez A galaxis őrzőihez áll majd közelebb. Jack Kirby egy bámulatosan epikus, több tízezer éven átívelő történetet alkotott, ilyesmire pedig még nem volt példa nálunk. Ez is közrejátszik abban, amiért megnyerőnek találjuk a Végjáték utáni Marvel Moziverzumot.”

A Kirby által 1976-ban megálmodott társaság egy szupererős és közel sebezhetetlen faj, akiket évmilliókkal ezelőtt az Égiek néven ismert földönkívüli lények hoztak létre mesterségesen, embereken végzett kísérletek során. Később a Szaturnusz egyik holdján, a Titánon telepedtek le az Örökkévalók, és teremtettek virágzó kolóniát. Egyelőre nem tudjuk, hogy az élőszereplős adaptáció mely karaktereket fogja szerepeltetni a forrásanyagból, vagy hogy egyáltalán mikor debütál a mozikban, de az eddigiek alapján mindenképp érdekesnek tűnik Zhao filmje, amit Matthew és Ryan Firpo forgatókönyve alapján rendez. 

(forrás: Collider)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr3814660511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása