BREAKING: Új Marvel-sorozat készül a Samuel L. Jackson megformálta Nick Furyval

2020. szeptember 25. - Marvel Magyarország

A legutóbbi találkozás után várható volt a visszatérése.

nick-fury-header.jpg

Az elmúlt napokban meglehetősen felpörgött az élet a Disney+ streaming szolgáltatás kínálatába érkező Marvel-sorozatok körül. Befutott a WandaVision első, nagyon őrült előzetese, megtalálták az élőszereplős Amazont, és arra is fény derült, hogy kik rendezik a Ms. Marvel epizódjait. Többé már az sem titok, hogy a színfalak mögött egy új sorozatot fejleszt a stúdió, amelyben Samuel L. Jackson ismét visszatér Nick Fury szerepében.

Első körben a Variety számolt be róla, miszerint egy Nick Furyra fókuszáló sorozat is jön a már ismert felhozatal mellett, és természetesen ismét Samuel L. Jackson fogja eljátszani benne a zűrös csodaügynököt. A cselekményről nem mond konkrétabbat az eredeti értesülés, de ha a projekt hivatalos megrendelést kap, ez lesz a színész első televíziós főszerepe. Több forrásra alapozva azt írják, hogy a sorozatot Kyle Bradstreet írja, és egyben ő lesz a vezető producere is, aki korábban a Mr. Roboton, a Berlini küldetésen és a Copper - A törvény árán is dolgozott.

A Samuel L. Jackson megformálta Nick Furyt legutoljára a Pókember: Idegenben stáblista utáni jelenetében láthattuk, méghozzá a Földtől távol, ugyanis a karakter egy hatalmas űrbázison "vakációzott" a skrullok társaságában. Minden bizonnyal ez a Peak nevű űrállomás, ami a Sentient World Observation and Response Department, rövidebb nevén a S.W.O.R.D. központja, ami a S.H.I.E.L.D. földönkívüli fenyegetésekkel foglalkozó alágazata. A készülő sorozat több mint valószínű, hogy ezt a szálat viszi tovább, és ha tippelnünk kellene, akár a Titkos Inváziót is előkészítheti az MCU-ban.

Az űrbéli titkosszolgálat megjelenése az MCU-ban teljesen logikus lépés, hiszen a chitauri-sereg és Thanos támadása után érthető reakció megalapítani egy földönkívüli fenyegetésekre specializálódott szervezetet. Az új Marvel-sorozat számos lehetőségnek adhat teret, sőt, az idén finálézott A S.H.I.E.L.D. ügynökeivel is könnyű lenne összekapcsolni. De egyelőre korai találgatásokba bocsátkozni, hamarosan talán többet megtudunk róla.

(forrás: Variety)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr2816215526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása