BREAKING: Tatiana Maslany játssza She-Hulkot a karakter készülő sorozatában!

2020. szeptember 17. - Marvel Magyarország

Hogy tetszik a választás?

she-hulk-tatiana-maslany.jpg

Tavaly nyáron jelentette be a Marvel, hogy Amazon, avagy She-Hulk is különálló sorozatot kap majd a Disney+-on, és habár a koronavírus miatt jócskán el kellett halasztani a tervezett forgatási munkálatokat, mostanra időszerűvé vált a széria hősnőjének megtalálása. Mint arról több, egymástól független forrás is beszámolt, a szerepre Tatiana Maslanyt nézte ki a stúdió.

Habár Bruce Banner unokahúga, Jennifer Walters szerepét sokáig Alison Brie-vel kapcsolták össze, a Disney/Marvel nem kevésbé izgalmas jelölt mellett tette le a voksát. Maslany a Sötét árvák című sorozatban nyújtott többszörös alakításával vált széles körben ismertté, amiért több Emmy- és Golden Globe-díj jelölést is bezsebelt, ráadásul az előbbit egyszer sikeresen el is nyerte. Továbbra is a tévében aratja legnagyobb sikereit, legutóbb például a Perry Mason című HBO-sorozatban láthattuk őt meghatározó szerepben.

A képregényekben She-Hulk Bruce Banner unokatestvére, aki akkor tesz szert a zöld óriáséhoz hasonló képességekre, amikor egy halálos balesetet követően vérátömlesztést kap a rokonától. Épp a napokban derült ki az is, hogy a széria producere, valamint a pilot és több epizód rendezője a Marry Me, a Brooklyn 99 vagy a Felhőtlen Philadelphia direktora, Kat Coiro lesz, és a kamerák valamikor 2021 februárjában, Atlantában kezdhetnek el forogni.

A Marvel hivatalosan még nem kommentálta a Deadline értesülését, de a portál nem szokott tévedni ilyenekkel kapcsolatban, szóval nyugodtan elkönyvelhető, hogy Tatiana Maslany lesz She-Hulk megformálója a Disney+ készülő sorozatában, illetve később minden bizonnyal további alkotásokban is az MCU berkeiben.

(forrás: Deadline)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr3316205118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása