Ms. Marvel: Többek között a Bad Boys 3. rendezőpárosa is csatlakozott a sorozathoz

2020. szeptember 19. - Marvel Magyarország

Újabb Disney+-sorozat került biztos kezekbe.

ms-marvel-comic-header.jpg

Az elmúlt napokban szinte özönlenek a Disney+-ra érkező Marvel-sorozatokkal kapcsolatos információk, hiszen a héten a She-Hulk-sorozatról, valamint a Sólyom és a Tél Katonájáról is kiderült némi korábban nem ismert részlet. A sort ezúttal a fiatal Kamala Khant főszerepbe helyező széria folytatta, ami több, meglehetősen izgalmas rendezőt kapott.

A tavalyi D23 expón maga Kevin Feige jelentette be, hogy jön a Ms. Marvel-sorozat, melyhez az idei év egyik legprofitálóbb és nézői értékelések tekintetében is sikeres akciófilmje, a Bad Boys – Mindörökké rosszfiúk rendezőpárosa, Adil El Arbi és Bilall Fallah is csatlakozott. A rendezők még januárban meséltek arról, hogy konzultáltak a Marvel stúdióval, és feltették nekik az egymilliárd dolláros kérdést. Arra is kitértek, hogy szívesen belekóstolnának a Disney+-ba, hiszen megannyi lehetőség rejlik benne, amire ezek alapján lehetőségük is lesz, méghozzá rövidesen.

A duó mellett szintén dirigálhat epizódokat egy kétszeres Oscar-díjas rövidfilm rendező, Sharmeen Obaid-Chinoy, valamint egy sorozatok világában jártas veterán, Meera Menon (The Walking Dead, The Punisher) – számolt be a The Hollywood Reporter. A széria természetesen a Disney+-on fog debütálni, és már a showrunnere is megvan Bisha K. Ali személyében, aki legutóbb a Négy esküvő, egy temetés remake-jén dolgozott. 

Ms. Marvel, civil nevén Kamala Khan egy pakisztáni felmenőkkel rendelkező New Jersey-i tini, aki még 2014-ben mutatkozott be a kiadó első muszlim hőseként. Kevin Feige korábban úgy nyilatkozott a karakterrel kapcsolatban, hogy a Marvel Moziverzum filmjeiben is feltűnik majd, talán már a készülő sorozata előtt. Hogy végül pontosan ki öltheti magára Ms. Marvel szerepét, azt egyelőre nem tudni, sőt a Marveltől megszokott titkolózás jelen esetben olyan jól működik, hogy még pletykák sincsenek potenciális jelöltekről – noha a The Direct értesülései szerint a szereplőválogatás hamarosan véget ér, szóval nemsokára kiderülhet a főszereplő személye.

meera-menon-bilall-fallah-and-adil-el-arbi-sharmeen-obaid-chinoy-split-h.jpg

Adil El Arbi, Bilall Fallah, Sharmeen Obaid-Chinoy és Meera Menon (Fotó: Getty Images)

(forrás: The Hollywood Reporter, The Direct)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr3916206546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása