Forgatási képeken lepleződött le egy visszatérő karakter a Sólyom és a Tél Katonája-sorozatból

2020. szeptember 15. - Marvel Magyarország

Ismét sínen van a sorozat felvétele.

the-falcon-and-the-winter-soldier-photos-ccxp.jpg

Év elején még egy augusztusi premierről susmogtak a Marvel Moziverzum Sólyom és a Tél Katonája-sorozatát illetően, de mivel a koronavírus jócskán ellehetetlenítette a munkálatokat, akad még vele tennivaló. Szemlátomást végre-valahára folytatni tudták a felvételeket, és az atlantai forgatásról érkezett képekből kiderült, miszerint egy újabb visszatérő szereplő csatlakozott a sorozathoz Georges St-Pierre személyében.

A kanadai St-Pierre, akit minden idők egyik legjobb és legnépszerűbb ketrecharcosaként tartanak számon, a 2014-es Amerika Kapitány: A tél katonája nyitójelenetében alakította Georges Batroc karakterét egy rövid, de annál emlékezetesebb küzdelemben Steve Rogers ellenében. Nem hittük volna, hogy valaha is találkozunk még a színésszel az MCU berkeiben, de korábbi híreszteléseknek megfelelően valóban tiszteletét teszi a Sólyom és a Tél Katonája-sorozatban, bár azt nehéz megtippelni, hogy milyen minőségű szerepben.

A népszerű MMA-s mellett, mint köztudott, a sorozat nemcsak a két címszereplőt, hanem több ismerős arcot is visszahoz az Amerika Kapitány-filmekből, például Daniel Brühl megformálásában a Polgárháború nagy bábjátékos antagonistáját, Helmut Zemót. A Peggy Carter unokahúgát, Sharon Cartert alakító Emily VanCamp visszatéréséről már korábban is lehetett hallani, most azonban ő is megszemlélhető a Just Jared által nyilvánosságra hozott forgatási képeken.

A Tél Katonáját megformáló Sebastian Stan korábbi elmondása szerint a sorozat felvételéből legalább fél hónap maradt vissza, mielőtt a koronavírus-járvány akadályozta volna a munkálatokat. Egyelőre nem világos, hogy a stúdió még idén be szeretné mutatni a szériát, vagy már csak 2021-ben érkezik a Disney+-ra.

(forrás: SuperHeroHype, Just Jared)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr7816202082

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása