Marvel’s Avengers: Megvan, hogy ki lesz az első két DLC karakter a játékhoz

2020. szeptember 02. - Marvel Magyarország

Íjászkodás a négyzeten.

hawkeye-avengers-ps4.jpg

A Marvel's Avengers megjelenése előtti utolsó War Table bejelentkezésből kiderült, hogy a korábbi hírekkel ellentétben mégsem Clint Barton lesz a program első DLC-karaktere, aki a premiert követően ingyenes frissítéssel debütál. A Sólyomszem identitást azért szerencsére nem kell nélkülözni Kate Bishop személyében sem, aki hamarosan saját küldetéssel fog csatlakozni a csapathoz.

A Crystal Dynamics és a Square Enix a prezentáció folyamán megerősítette, hogy a Jeremy Renner főszereplésével készülő Sólyomszem-sorozatban hamarosan szintén bemutatkozó Kate Bishop lesz az első DLC-s Bosszúálló, aki egy a kampány eseményeit követő történetszálat is magával hoz Marvel’s Avengers: Kate Bishop – Taking AIM néven, ami ráadásként egy új főgonoszt is felvonultat. A hősnő, aki a képregényekben Clint Barton után lesz Sólyomszem, a videojátékok világában jól ismert Ashly Burch (Life is Strange, Horizon Zero Dawn, The Last of Us Part 2) megszólalásában kel életre.

Kate Bishop bevezetésére egyébként nem sokkal a premier után, október végén kerül sor, de a mentorára sem kell hosszasan várni. Clint a Marvel’s Avengers: Hawkeye – Future Imperfect keretében fog debütálni novemberben, és a két sztoriküldetés a két karakter közötti szoros kapcsolat miatt tulajdonképpen egy egészet alkot majd. Clint Barton hangját a videojátékok világában sem ismeretlen Giacomo Gianniotti (A Grace klinika, Uncharted 4) szolgáltatja.

Mivel Bishopot Clint Barton vette a szárnyai alá, és a harcművészeteken kívül mindkét karakter legfőbb fegyvere az íj, nagyon markánsan nem fognak eltérni egymástól. Az előzetes tanulsága alapján azért a fejlesztők nem szerették volna, ha a hősök irányítása azt a benyomást keltené, mintha egymás átskinezett változataival játszanánk, ezért Bishop is embertelen lesz ebben az inkarnációban, és a képességének szemmel láthatóan a teleportáláshoz lesz köze.

Az aktuális War Table-ben a fejlesztők Fekete Párduc bejelentésére is készültek, de erre végül a karaktert a filmekben megformáló Chadwick Boseman sajnálatos távozása miatt nem került sor. Helyette egy fémes logóval megerősítették, hogy a jövőben Vakanda királya is csatlakozik a Bosszúállókhoz játszható szuperhősként, illetve röviden megemlékeztek Bosemanről.

(forrás: GamesRadar)

Ha tetszett a cikk, további hírekért kövess minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr3716186362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása