Bemutatásra került a Square Enix Bosszúállók-játéka: Íme minden, amit megtudtunk róla!

2019. június 11. - Marvel Magyarország

Megvan a megjelenési dátum is.

1559143264_tmp_d7vj0kpxsaa51ng.png

2017 januárjában Marvel-rajongók ezreit érte váratlan meglepetésként, amikor a Square Enix japán videojáték-fejlesztő cég bejelentette, hogy a Marvel együttműködésével egy új, a Bosszúállókat központba helyező programon dolgozik. Az akkor még Avengers Project névre hallgató játékról ezt követően közel két évig nem hallottunk semmit, azonban a most zajló E3 Expón végre megtört a jég.

A cyberpunk Keanu Reeves és Jon Bernthal kutyája mellett valószínűleg a minden évben megrendezésre kerülő videojátékos esemény legnagyobb dobása volt, mikor kedd hajnalban végre bemutatásra került a nemes egyszerűséggel csak Marvel's Avengers névre keresztelt játék első hivatalos in-game előzetese, amelyet aztán több egyéb információ is követett. Cikkünkben ezeket igyekszünk most összefoglalni.

A Crystal Dynamics és az Eidos Montreal által fejlesztett játék sztorija San Franciscóban veszi kezdetét a csapat nyugati parti bázisának megnyitóján, amit egy tragikus végkimenetelű katasztrófa félbeszakít. A tragédiáért okolt Bosszúállók elvesztik az emberek bizalmát, és szétszélednek. Azonban amikor öt évvel később egy minden eddiginél nagyobb fenyegetés üti fel fejét, ahogy az általában lenni szokott, kénytelenek ismét összeállni, hogy megmentsék a világot.

A játékmenetről azon kívül még nem tudtunk meg túl sokat, hogy mind egyjátékos, mind pedig többjátékos, kooperatív módban is irányíthatjuk majd kedvenceinket. A Square Enix prezentációja során az is kiderült, hogy ez utóbbiban egyszerre négy játékos alakíthat csapatot, és lehetőségünk lesz nemcsak saját játékstílusunknak megfelelően fejleszteni, de egyúttal testre is szabni a szuperhősöket. A fejlesztők egyébként folyamatosan érkező, teljesen ingyenes frissítéseket ígérnek vadonatúj területekkel és játszható karakterekkel, ugyanakkor a megjelenéskor egyelőre csak a Bosszúállók gerincét képező hősökkel szállhatunk akcióba.

Vizuálisan a készítők igyekeznek elvonatkoztatni a már létező korábbi produktumoktól, és – hasonlóan a tavalyi Spider-Man játékhoz – mindegyik hős egyedi dizájnt kap. Ráadásként a Bosszúállók hangjáért is igazi A-listás szinkronszínészek felelnek majd népszerű játéksorozatokból: Troy Baker (Bruce Banner), Nolan North (Tony Stark), Travis Willingham (Thor), Laura Bailey (Fekete Özvegy) és Jeff Scine (Amerika Kapitány) igazi veteránok, néhányuk pedig már évek óta felel az általuk megszemélyesített karakter szinkronjáért különböző médiumokban.

A játék egységesen fog megjelenni PC-re,  PlayStation 4-re, Xbox One-ra és a Google új videojáték streaming szolgáltatására, a Stadiára, jóllehet a PS4-tulajok számíthatnak bizonyos bónuszokra is, melyek közül az egyik egy korai, zárt bétateszt lesz. Az E3-on résztvevő szerencsés kevesek már most kipróbálhatják a játék helyszíni demóját, de alig egy év múlva mi is a kezünkbe vehetjük a programot, hiszen a hivatalos megjelenési dátum 2020. május 15.

(forrás: Hollywood Reporter, IGN)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr7714888172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása