BREAKING: Sorozat készül Sólyomszemről Jeremy Renner főszereplésével!

2019. április 10. - Marvel Magyarország

Kedvenc íjászunk egyúttal át is adja a stafétát.

56edd1c3dd089511278b4600-1536-768.jpg

A Marvel Studios elnökeként ismeretes Kevin Feige még a Marvel Kapitány népszerűsítésének idején beszélt róla, mennyire fontos szerepet játszik majd a Marvel Moziverzum jövőjében a Disney ősszel induló streaming szolgáltatása, lévén az ott bemutatásra kerülő tartalmak a fősodorral is szoros kapcsolatban fognak állni. Ennek egyik legfrissebb bizonyítéka lehet, hogy a Variety értesülései szerint előkészületek alatt áll egy Sólyomszemre fókuszáló limitált sorozat, amelyben a karaktert az egész estés alkotásokban is megformáló Jeremy Renner keltheti életre.

A jelentésből megtudhattuk, miszerint a sorozat azt mutatná be, ahogy Clint Barton kiképzi és átadja a stafétát a fiatal Kate Bishopnak – a képregényekben szintén Bishop volt az, aki Barton után felvette a Sólyomszem identitást, ezt követően pedig oszlopos tagja lett a Young Avengers csapatának. A Marvel Studios és Kevin Feige felügyeletével készülő show várhatóan hat és nyolc epizód között fog mozogni, és ahogyan az eddigi Disney+-ra szánt címeknél felmerült, úgy erre is a filmek költségvetéseivel vetekedő összeget terveznek rászánni. Azt egyelőre nem tudni, hogy a sorozat a Bosszúállók: Végjáték eseményei előtt vagy után játszódik majd, de a cselekmény első részleteit és Kate Bishop szerepeltetését figyelembe véve Renner minden bizonnyal ezzel búcsúzik a Marvel Moziverzumtól.

A rajongók számára a Disney+ igazi aranybányának ígérkezik az eddigi híreszteléseket figyelembe véve, hiszen előkészületi fázisban jár egy Lokira koncentráló sorozat Tom Hiddleston főszereplésével, de hallottunk már lehetséges The Vision and Scarlet Witch és Falcon and Winter Soldier team-upok, valamint egy egyedülálló animációs projekt terveiről is. Mindenképp fontos leszögezni, hogy a Loki kivételével egyelőre a fentiek egyikét sem erősítették meg hivatalosan, azonban erre akár a napokban is sor kerülhet, mert a Disney nemsokára részvényeseknek tart előadást a közelgő szolgáltatását illetően.

(forrás: Variety)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr4814757011

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Postosuchus 2019.04.10. 21:01:26

Jók lesznek ezek, főleg a Lokis sorozatot várom!

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2019.04.11. 10:18:14

Nem olvastam ezt a sorozatot, de állítólag jó, szóval ha ebből lesz sori még jó is lehet.
süti beállítások módosítása