Megvan, ki írja a Vízió és Skarlát Boszorkány sorozatot

2019. január 10. - Marvel Magyarország

Ismerős név dolgozik a különleges duó műsorán.

avengers_infinity_war_jac_schaeffer_embed.jpg

A Disney saját streaming platformjának útra indításával a Marvel Moziverzum néhány mellékszereplője is hangsúlyos szerephez jut minisorozatok formájában, melynek egyike Vízió és Skarlát Boszorkány párosára fókuszál Paul Bettany és Elizabeth Olsen főszereplésével. A THR értesülései szerint azon túl, hogy a hamarosan bemutatkozó Marvel Kapitány társírója, Jac Schaeffer fogja írni a pilot epizódot, egyúttal vezetőproduceri szerepet is betölt majd a sorozatnál.

Schaeffer egyik legismertebb munkája az általa írt és rendezett Szerelemóra, aki már csak azért sem idegen a Marvel Studios berkein belül, mert a Marvel Kapitány után dolgozott a jelenleg forgatáshoz készülődő Fekete Özvegy-mozifilm forgatókönyvén is. Habár két hónapon belül lehetőségünk nyílik megítélni, látszólag jó munkát végzett, ha még ezeken felül megbízták egy ilyen jellegű sorozattal.

A Vízió és Skarlát Boszorkány a Disney+ egyik legelső marveles címe lehet a korábban már bejelentett Loki (Tom Hiddleston), valamint Bucky (Sebastian Stan) és Sólyom (Anthony Mackie) team-up sorozatok mellett, amelyek pikantériája, hogy a Marvel Studios elnöke, Kevin Feige személyesen felügyeli őket, ráadásul költségvetésük az egész estés filmekével fog vetekedni. 

A Disney szolgáltatása valamikor 2019 második felében startol további saját gyártású sorozatokkal, mint például a Star Wars világában játszódó The Mandalorian Jon Favreau vezetésével. Pontos premierdátum még ezek egyikéhez sem ismert.

(forrás: THR)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr2414552940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása