BREAKING: A Rick és Morty írójával készül a Loki-sorozat!

2019. február 15. - Marvel Magyarország

Újabb tervezett Marvel-sorozat talált alkotójára.

thor-ragnarok-loki-still-photofest-publicity-inset-h_2019.jpg

A Hollywood Reporter vadonatúj információkkal szolgált a Disney saját streaming szolgáltatására tervezett Loki-sorozat kapcsán, ami felett értesüléseik szerint Michael Waldron fog bábáskodni showrunneri és vezetőproduceri szerepkörökben, valamint a pilot epizód forgatókönyvét is ő jegyzi. Korábban olyan közkedvelt televíziós produkciókon dolgozott, mint a Russo tesók Balfékek című vígjáték sorozata, vagy az órási népszerűségnek örvendő Rick és Morty.

A cselekmény állítólag különböző korokon fogja végigkísérni a csínytevés istenét, melyből kiderül, hogy milyen szerepet játszott a színfalak mögött, miként befolyásolta egyes történelmi események alakulását. A jelentésben azt is leírták, hogy a karaktert egészen a 2011-ben debütált Thor óta megformáló Tom Hiddleston nagy valószínűséggel visszatér a főszerepben, vagyis erősen kétséges, hogy a korábbi pletykáknak megfelelően Hiddleston csak egyfajta narrátorként szolgálna.

Noha a Loki-sorozat a legelsők között van a sorban, a Marvel számos másik projekt előkészítésén is dolgozik, amiket a Disney idén induló platformjára szánnak. Ezek között van a The Vision and Scarlet Witch a Marvel Kapitány írójával, Jac Schaefferrel a fedélzeten, vagy egy Falcon and Winter Soldier team-up az Empire című dráma sorozat egyik alkotójával, Malcolm Spellmannal.

A fent említettek mindegyikét személyesen felügyeli majd a Marvel Moziverzum atyja, Kevin Feige, és feltehetően az egész estés mozifilmekéhez hasonló költségvetéssel fognak operálni (akár a Jon Favreau vezetésével készülő, Star Wars világában játszódó The Mandalorian, amely a Disney streaming első saját gyártású címe lesz, remélhetőleg pozitív képet festve a Marvel-sorozatok várható minőségéről).

(forrás: The Hollywood Reporter)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr1114629742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása