Egyedülálló animációs Marvel-sorozat készül a Disney streamingoldalára

2019. március 12. - Marvel Magyarország

Megelevenedik az alternatív világok koncepciója.

what-if-sorozat-fokep.jpg

A Slashfilm arról számolt be, hogy a Marvel animációs sorozatot készít a Disney idén induló streaming szolgáltatására a méltán népszerű What If képregényeket alapjául véve, amely a jelentés szerint az általunk ismert forgatókönyvektől eltérően fogja újragondolni a Marvel Moziverzum történetének egyes kulcsfontosságú pillanatait. A forrásanyaghoz hasonlóan ezt egy antológia formájában képzelték el, vagyis minden epizód más-más eseményt tárna a nézők elé: Az egyik például arról szólna, hogy mi lett volna, ha Loki kapja meg Thor pörölyét.

A párhuzamos univerzumok koncepciója mindig is a szuperhősös képregények egyik központi elemének számított, és mint ilyen, a 70-es évektől kezdve sorra jelentettek meg a Marvelnél egyfüzetes, önálló sztorikat a What If magazin részeként, amelyek mindig egy adott kérdés köré húztak fel egy alternatív világot. Mivel a tervezett animációs sorozat kifejezetten a Marvel Moziverzumot veheti alapul, valószínűleg a bemutatásra kerülő történetek zömét nem a képregényekből fogják átemelni. A Kevin Feige felügyeletével készülő projekthez a stúdió ráadásul a filmek színészeit akarja felkérni szinkronhangoknak, és tekintettel arra, hogy egy ilyen felvétel jóval kevesebb időt igényel a forgatásoknál, akár még a legelfoglaltabb sztárok is kölcsönözhetik orgánumukat jól bejáratott karaktereik számára.

A Disney+ valódi kincsesbányának ígérkezik az eddigi híreszteléseket figyelembe véve, hiszen előkészületek alatt áll a Loki-sorozat Tom Hiddleston főszereplésével, de hallottunk már lehetséges The Vision and Scarlet Witch, valamint Falcon and Winter Soldier team-upok felől is. Mindenképp fontos megjegyezni, hogy a Loki kivételével egyelőre a fenti projektek egyikét sem erősítették meg hivatalosan, ám a What If remélhetőleg biztos kezekbe kerül, elvégre rengeteg potenciált hordoz magában egy ilyen jellegű animációs sorozat.

(forrás: Slashfilm)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr7914684898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2019.03.13. 12:09:49

bármennyire is 10 éve tolja a filmeket, sorikat a marvel egy what if-hez még kevés az alapanyag.
főleg sorozathoz.
max rövid széria lehetne.
süti beállítások módosítása