Kevin Feige elárulta, milyen kapcsolat lesz a Disney+ sorozatai és a Marvel Moziverzum között

2019. február 27. - Marvel Magyarország

Határozottan nagyobb, mint az eddigi sorozatok esetében.

kevin-feige_77xx.jpg

A Marvel Studios elnökét többen is szóra bírták a kereken egy hét múlva érkező Marvel Kapitány sajtóturnéján és az Oscar-gálán, aki ugyan jobbára a tőle megszokott rejtélyes stílusban válaszolt a kérdésekre, azért sikerült kihámozni belőlük néhány információt. Kevin Feige nemrégiben például megerősítette, miszerint a Marvel Moziverzum későbbi terveit csak a Pókember: Idegenben bemutatóját követően fogják felfedni, most pedig az is kiderült általa, hogy ezekben a tervekben jelentős szerepet játszanak a Disney+ sorozatai.

A Disney az év második felében indítja útjára előfizethető streaming szolgáltatását, amin számos eredeti tartalom, köztük marveles minisorozatok is helyet kapnak. A korábbi híreszteléseknek megfelelően ezeket a Marvel Studios készíti el Kevin Feige személyes felügyeletével, és ezáltal a fődosodorhoz való kapcsolódásuk is nagyobb lesz, mint a Marvel Television eddigi sorozatainak: „A Marvel Moziverzum részei lesznek. Néha a Marvel Kapitányhoz hasonlóan az aktuális eseményeket megelőzően, néha azokkal egy időben fognak játszódni. Amit elmondhatok, bármi is történjen a filmes karakterekkel ezekben a sorozatokban, változásokon fognak keresztülmenni. Nem feltétlen Lokiról beszélek, de ezek a változások tükröződni fognak a következő filmbéli felbukkanásaikon, elvégre egy időben fejlesztjük a hosszú formátumú narratív történeteket a Disney+-ra, és a Végjátékot követő Marvel Moziverzumot. Ezáltal olyasmire van lehetőségünk, amire még sosem volt, azaz összefűzni őket egészen a gyökerektől.”

A Tom Hiddleston főszereplésével készülő Loki-sorozatról már kiderült, hogy a múltban fog játszódni, ezért attól biztosan ne várjunk túl sok a nagy egészre vonatkozó kikacsintást, de például a szintén előkészületek alatt álló The Vision and Scarlet Witch, vagy a Falcon and Winter Soldier team-up történetéről nem tudunk egyelőre semmit. Bárhogy is legyen, mindenképp érdekes lesz látni, milyen jellegű sztorikat adaptálnak a kisebb képernyőre a Marvel Moziverzum karaktereivel, és hogy ezek milyen hatással lesznek későbbi megjelenéseikre.

(forrás: Comic Book Movie)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr4514658437

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása