Kaszát kapott a The Punisher és a Jessica Jones

2019. február 18. - Marvel Magyarország

Meglehet, hogy még nem zárult le az Oltalmazók története.

511-rng213_61003-1.jpg

Pontosan egy hónappal a The Punisher teljes második évadának debütálását követően nemcsak Frank Castle, de a megkérgesedett lelkű magánnyomozó, Jessica Jones története is kaszát kapott. A bejelentés várható volt, hiszen  az elmúlt hónapokban a Netflix sorra intett búcsút a Defenders világában játszódó sorozatainak a két szóban forgó címet leszámítva, köztük a Marvellel 2013-ban kötött együttműködésük zászlóshajójának számító Daredevil-sorozattal. A Deadline értesülései szerint a Jessica Jones már berendelt, egyelőre premierdátum nélküli harmadik évadát még láthatjuk a streamingóriás kínálatában.

Nemsokkal a megerősítés előtt a Frank Castle karakterét a Daredevil második évada óta megformáló Jon Bernthal egy megható üzenetben vett búcsút a könyörtelen igazságosztótól: „Mindazoknak, akik szolgáltak. Mindazoknak, akik ismerik a veszteséget. Mindazoknak, akik szeretik, illetve megértik Franket és a fájdalmát. Megtiszteltetés volt a cipőiben járni. Végtelenül hálás vagyok a képregény rajongóknak, valamint a hadsereg és a bűnüldözési közösség férfiainak és nőinek, akik számára Frank oly sokat jelent. Köszönöm a Tengerészgyalogságnak és minden csodálatos katonának, aki képzett engem. Adjatok bele mindent, vigyázzatok magatokra."

Az előző hetek során többször felmerült, miszerint a későbbiekben folytatódhatnak az elkaszált sorozatok (többek között a tervezett Marvel animációs univerzumnak és a Runawaysnek otthont adó Hulu vezérigazgatója is érdeklődését fejezte ki a témával kapcsolatban), a Marvel Television elnökének frissen publikált nyílt levele pedig határozottan erre ad gyanút: „A partnerünk talán úgy döntött, hogy nem szeretnék továbbvinni ezeknek a nagyszerű karaktereknek a történetét, de ennél jobban ismeritek a Marvelt. Ahogy egyszer Matthew Murdock apja mondta: »Nem az számít, hogyan esel a padlóra, hanem az, hogy hogyan kelsz fel.« Folytatjuk!”

Egyelőre nehéz megmondani, hogy hol és milyen formában térhetnek vissza ezek a karakterek, hisz a nem túl családbarát jellegük miatt a Disney tervezett streaming szolgáltatásán például nehéz lenne elképzelni őket. Mindenesetre kíváncsian várjuk a fejleményeket az Oltalmazók jövőjéről, mert Jeph Loeb fenti levele alapján nagyon úgy tűnik, hogy beszélhetünk ilyesmiről.

(forrás: Deadline)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr6714634520

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2019.02.19. 09:26:06

csak akkor vegye át bárki is, ha ez egész stábot viszi.
de úgy az utolsó sminkes, takarítónőstől.
ne csak a főszereplőket, mert úgy nem ér semmit.
süti beállítások módosítása