Charlie Cox először reagált a Daredevil elkaszálására

2018. december 07. - Marvel Magyarország

Még a félelem nélküli ember sem számított erre.

023_ringside_313_unit_00463r.jpg

Annak ellenére, hogy több mint négy évig a Daredevil volt a Marvel és a Netflix együttműködésének zászlóshajója, ráadásul egy elemzőcég nemrég publikált nézettségi statisztikái alapján a negyedik legnépszerűbb sorozat (közvetlenül olyan sikercímek után, mint a Narcos: Mexico, a Chilling Adventures of Sabrina és a Stranger Things) a streamingóriás kínálatában, az Iron Fist és a Luke Cage példáit követve sajnálatos módon Matt Murdock kalandjaira is lesújtott a kasza.

A történtekre most először reagált a sorozat főhősét játszó Charlie Cox: "Sokan arra számítottunk, hogy mehetünk tovább, köztük én is. Az igazság az, hogy szerintem még rengeteg történetet elmesélhettünk volna, és bár megértem a döntést, mérhetetlenül elszomorít. Nagyon sokat jelentenek ezek a karakterek az emberek számára. Furcsa belegondolni, hogy van rá esély, hogy ne alakítsam többé Matt Murdockot. Meglehetősen bizarr érzés, hiszen hatalmas szelete volt az életemnek ez a karakter az elmúlt négy és fél évben."

A színész elmondása szerint álommunka volt neki ez a szerep, egészen attól kezdve, hogy 2014-ben kiválasztották: "Ez volt az eddigi leghihetetlenebb, legszórakoztatóbb munkám. Egyrészt kihívás volt színészileg is, ami nagyszerű, de mellette ott volt a fizikai aspektus is, a mutatványokkal és a harckoreográfiával." Zárásként hozzátette, hogy lehetőség esetén bármikor ismét eljátszaná a Pokol Konyhájának Ördögét. 

A Daredevil elkaszálásával már csak két Marvel-hősöket szerepeltető sorozata maradt a Netflixnek a Jessica Jones és a The Punisher személyében, amelyek egyaránt új, azonban az elmúlt hónapok eseményeit figyelembe véve nagy valószínűséggel utolsó évadaikkal jövőre fognak visszatérni a televíziók képernyőire.

(forrás: EW) 

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr9414450266

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása