Kiderült, mikor jelenik meg a Spider-Man utolsó DLC-je

2018. december 13. - Marvel Magyarország

Ez lesz az Insomniac karácsonyi ajándéka.

marvels-spider-man-dlc-3-screen-01-ps4-us-11dec18.jpg

Jövő héten végéhez ér a Spider-Man játék The City That Never Sleeps összefoglaló nevet viselő DLC sorozata, amikor a trilógiát lezáró Silver Lining megjelenik december 21-én Az alapjátékot kiegészítő történetszál utolsó epizódjában - ahogy azt a cím is sugallja - visszatér és hangsúlyosabb szerepet kap Silver Sable, akinek Pókemberrel együtt kell szembenéznie Kalapácsfej tetteinek következményeivel. 

A korábban már elérhetővé vált Fekete Macskára fókuszáló The Heist és a meglehetősen vegyes fogadtatású Turf Wars DLC-khez hasonlóan a harmadik kiegészítő vadonatúj küldetéseket, még több kipucolható bázist, valamint új trófeákat és kihívásokat kínál, ráadásul három plusz jelmezre is számíthatnak a játékosok. Az egyik legérdekesebb ezek közül nyilvánvalóan a héten mozikba kerülő Pókember – Irány a Pókverzumból átültetett kosztüm, de emellett Cyborg Spider-Mannel és Aaron Aikman egyedi megközelítésű Spider-Armorával bővül még az alapból sem szégyellni való felhozatal.

Feltehetően a Silver Lining a program utolsó komolyabb frissítése, amely tehát jövő hét péntektől lesz beszerezhető, hogy az ünnepek idején se maradjunk a barátságos és közkedvelt falmászó társasága nélkül. 

(forrás: ComicBook.com)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr514478678

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása