A Venom 2. [SPOILER] ellenére is családbarát lehet

2018. október 10. - Marvel Magyarország

A producer szerint nélkülözhető a magasabb besorolás.

48684c5a-0958-4af9-a572-36ee55d73a5c-venom-dom-vcm2150_comp_v0089_1021_uc_r.jpg

Figyelem! Az alábbi cikk SPOILEREKET tartalmaz a Venom cselekményére vonatkozóan! Csakis saját felelősségre olvasd tovább!

Habár a Venom bejelentésekor mindenki Deadpool-szintű elborultságra számított, a film besorolását végül meghúzták a PG-13 határán, és csak elvétve, a megfelelő kameraállásokkal láthattuk a karakterre sokszor jellemző brutalitást. Ugyanakkor Ruben Fleischer rendezése ettől függetlenül is pozitív nézői visszajelzéseknek és egy eredményes nyitóhétvégének örvendhet, így talán csak idő kérdése, míg a stúdió megkezdi a lehetséges folytatás előkészületeit.

A mozifilm első stáblistás jelenete nyilvánvalóvá tette mindenki számára, hogy Venom legközelebb a Woody Harrelson által megformált Vérontóval nézhet szembe, aki csupán abban a pár percben bebizonyította a képregényekben kevésbé jártas közönségnek, miszerint ordít a felnőtteknek szóló besorolásért. Annak ellenére, hogy folytatásról egyelőre szó sem esett hivatalosan, Avi Arad producernek máris sikerült lelomboznia a rajongókat egy interjúban: 

"Amikor meghallod Vérontó nevét, azonnal magasabb korhatárra asszociálsz. Viszont ha ismered a történetét és igazán benne vagy a képregényekben, akkor erről szó sincs. Ő egy meggyötört lélek. Nem az a lényeg, mit csinál, mert nem azt kell megmutatnunk, hogy mettől meddig hatol a kés és mennyire ömlik a vér, hanem azt, hogy mi hajtja ebben. Így született, vagy netán együtt kellene éreznünk vele? Ha sikerül egy olyan gonosztevőt csinálnod, akivel képes vagy együtt érezni, akkor megütötted a főnyereményt."

Az általános vélekedés szerint a Venom még egészen működőképes volt az R-besorolás hiányában, azonban Vérontót már szinte lehetetlenség anélkül elképzelni. Persze tekintettel arra, hogy a második rész jövője nagyban múlik az első további pénzügyi teljesítményén, mire eljutunk a fejlesztés kezdeti szakaszához, remélhetőleg megváltozik valamilyen csoda folytán a Sony fejeseinek vélekedése. 

A stúdió saját Marvel Moziverzuma addig egy másik karakterrel halad tovább, Arad ugyanis elmondta egy beszélgetése során a Collider riporterével, hogy jövő év elején veheti kezdetét a Morbius forgatása. A film rendezői székét Daniel Espinosa foglalta el, a tragikus sorsú főszereplőt pedig az Oscar-díjas Jared Leto fogja életre kelteni.

(forrás: CBR)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr2914293403

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2018.10.11. 09:20:01

"Vérontót már szinte lehetetlenség anélkül elképzelni. "
.
miért? a képregényekben se durva. pókember gyerekképregény, és abban szerepel főleg. ott sincs szinte sose explicit tartalom.
süti beállítások módosítása