BREAKING: Jared Leto lesz a Morbius film főszereplője

2018. június 27. - Marvel Magyarország

Valamint rendezőt is kapott a Pókember spinoff. 

morbius-jared-leto-top.jpg

Épp a napokban bővült egy újabb előkészületek alatt álló projekttel a Sony Pictures saját Marvel képregényfilmes univerzuma, amit idén októberben a Venom fog elindítani, és most derült égből villámcsapásként jelentették be, miszerint a tavaly év végén megszellőztetett Morbius, az Élő Vámpír szólófilm sztárjára és rendezőjére talált.

A címszereplő karaktert, a tragikus sorsú antihős Michael Morbiust az Oscar-díjas Jared Leto (Mielőtt meghaltam, Suicide Squad - Öngyilkos osztag) kelti majd életre, míg a direktori feladatokat Daniel Espinosa (Védhetetlen, Élet) fogja ellátni, aki többek között a Netflixre készült Lost in Space reboot íróinak, Burk Sharpless és Matt Sazama párosának forgatókönyvéből dolgozik majd. A stúdió egyelőre nem kommentálta a The Wrap értesüléseit, és még premierdátum sincs kitűzve. 

Ha valaki kevésbé jártas a karakter történetében, Michael Morbius elismert Nobel-díjas tudós volt, egy halálos vérbetegségtől szenvedve. Végül sikerült kidolgoznia egy eljárást, amely reményei szerint képes lett volna megmenteni az életét, annak mellékhatásaként azonban a vámpírokéhoz hasonló tulajdonságokra tett szert (pl. hatalmas erő, gyorsaság és a repülés képessége), illetve csillapíthatatlan vérszomj lett rajta úrrá. Eredetileg gyakran összetűzésbe keveredett Pókemberrel és az X-Mennel is, később viszont megígérte, hogy bűnözők véréből fog táplálkozni, míg meg nem találják a gyógymódot betegségére.

A Morbius egyes források szerint egy horror elemekkel tűzdelt akciófilm lesz, ami jelenlegi státuszát tekintve legnagyobb eséllyel lehet következő a sorban a Tom Hardy nevével fémjelzett Venom után az eddig bejelentett Pókember spinoffok közül. 

(forrás: The Wrap)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr4814078323

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2018.06.28. 19:15:28

se pókember, se Penge?
nem tudom elképzelni, hogy ez jó lehet, főleg, hogy a vámpírok divatjának már vége.
süti beállítások módosítása