A rendező szerint Venom lesz az eddigi legerőszakosabb Marvel-karakter

2018. július 27. - Marvel Magyarország

Nagyon igyekeznek hűek maradni a forrásanyaghoz.

1532675981_tmp_dbhx6rcvqaaclgo.jpg

A hétvégén került megrendezésre az éves San Diego Comic-Con, ahol a Sony Pictures a Venomra is nagy hangsúlyt fektetett panelja során. Kifejezetten a jelenlévők számára összeraktak egy bővített kedvcsinálót, amely a közönség elmondása alapján valóban egy brutális adaptációt ígér. A rendezvényen megkérdezték Ruben Fleischer rendezőt, hogy a film tényleg súrolja-e az R-besorolás (amely az Államokban a 17 éven aluliak számára nem ajánlott alkotásokat jelzi) határát:

"Ez a terv. A filmünk annyira akar tisztelegni a képregények előtt hangulatában, amennyire csak tud. Ott emberek fejét harapja le és megeszi az agyukat. Furcsa lett volna egy olyan filmet készíteni Venomról, ahol nem csinálja ezt. Ez határozottan egy sötétebb, erőszakosabb, erkölcstelenebb Marvel karakter azoknál, akiket valaha láthattunk a vásznakon. Hűek akartunk maradni a füzetekhez és az onnan ismert figurához, és én úgy érzem, nagyon jó munkát végeztünk."

Fleischer a potenciális folytatásokról is ejtett néhány szót, amennyiben a film sikernek bizonyul: "Határozottan megalapozunk néhány olyan irányt, amerre a franchise továbbmehet a későbbiekben, de nyilvánvalóan mindez az emberek lelkesedésétől függ majd. Remélem, maradni fognak és kiderítik, hogy milyen magokat ültettünk el."

Hogy ez az utóbbi mondat vajon egy stáblistás jelenetre utal-e, arra az október 4-én Tom Hardy főszereplésével debütáló Venomból választ kapunk. Ami az új képsorokat illeti, épp a minap tudtuk meg, hogy a stúdió besorolta a két és fél perc hosszúságú végső előzetest, amely bármikor érkezhet a következő hetekben. 

(forrás: ComicBook.com)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr2114144913

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása