[SDCC 2018] Brutális előzetest vetítettek le a Venomhoz

2018. július 21. - Marvel Magyarország

Nálunk elolvashatjátok, hogy mi volt benne.

venomt2-11663.jpg

Ma éjjel tartotta meg saját előadását a Comic-Conon a Sony Pictures, ahol a teljes időt olyan közelgő Marvel produkciói népszerűsítésének szentelte, mint az októberre kitűzött Venom és a decemberben érkező Pókember: Irány a Pókverzum.

Ruben Fleischer rendezését maga a direktor, a főszereplő karaktert életre keltő Tom Hardy, valamint a film gonosza, Riz Ahmed képviselték az eseményen, és ugyan mi semmilyen hivatalos anyagot nem kaptunk a várva várt Venomból, rengeteg kisebb-nagyobb információ felgyülemlett a panelen elhangzottak és látottak alapján. Ezeket szedtük össze nektek egy csokorba:

  • Ruben Fleischer kezdésként először is kihangsúlyozta, hogy a Venom komorabb és jóval földhözragadtabb a többi Marvel-filmhez viszonyítva. Ebben a történetben nincsenek hősök, tette hozzá.
  • A címszereplőt játszó Tom Hardy elmondta, mi vonzza őt annyira a figurában: “Venom a legklasszabb Marvel karakter. Az első és legfontosabb, imádom, ahogy kinéz, de ott van a fiam is, aki hatalmas, hatalmas rajongója. Nagyon szerettem volna csinálni valami olyat, amit ő is megnézhet.”  
  • Fleischer szerint az Eddie és Venom közti kettősség teszi olyan egyedülállóvá ezt a karaktert.
  • A közönségnek lehetősége volt megnézni egy bővített kedvcsinálót a filmhez. A reakciók alapján ez teljesen ellentmond korábbi híreszteléseknek, mint például annak, hogy alig látjuk majd a főhőst valódi alakjában...
  • ...hiszen az előzetes tele volt különböző jelenetsorokkal Venomról, az egyikben Brock első alkalommal változik át. Több teljes alakos snittet is belevágtak, amikből kiderült, hogy nincs ott az ikonikus pók a mellkasán, de helyette az egész testén fehér vénák futnak végig. Ez megegyezik azzal a korai információval, miszerint ábrázolását tekintve inkább az újvilági inkarnációt veszik alapul.
  • A jelenlévők néhány brutális képkockáról is beszámoltak, amiket csupán leírásból ismerve, de okkal kaphatna felnőtteknek szóló korhatár-besorolást a film: Venom óriási fejszékké változtatott kezekkel szabdalja fel néhány ellenségét, majd szó szerint felzabálja egy hölgyre rátámadó fickó fejét. A folytatásban visszaváltozik Brockká, majd jó éjszakát kíván a nőnek (többen is kiemelték a jelenlévő fekete humort).

8bb22056bb3339cf1aa1908e25fa5cf3.jpg

  • Az egyik jelenetben Venom egy hatalmas, ezüst színű szimbiótával harcol, akiről időközben nyilvánvalóvá válik, hogy valójában a Riz Ahmed által megformált Dr. Carlton Drake.
  • Fleischer megerősítette, hogy ez a szimbióta a fenti képen is látható Riot a Halálos védelmező (eredeti címén Lethal Protector) című történetből, amelyből rengeteg inspirációt merítettek a produkcióhoz. Mint megtudhattuk, a karakter bárhol képes felbukkanni, ettől válik nagy kihívássá a főhős számára.
  • De nem Carlton Drake lesz az egyetlen, akivel Venomnak szembe kell néznie a történet során: “Vannak más gonosztevők is a filmben – egyértelműen egy nagyobb világot tervezünk létrehozni ezekkel a figurákkal.”
  • A közönség egyik tagja megkérdezte, várható-e egy Pókember kontra Venom meccs a közeljövőben. Fleischer és Hardy egyaránt lelkesedésüket fejezték ki az elképzelést illetően, de elmondták, hogy erre legfeljebb csak egy másik filmben kerülhet sor – ezzel gyakorlatilag pontot téve az ügy végére, hogy a falmászó szerepel-e a produkcióban.
  • Eddig nem volt megerősítve, de most már tudjuk, hogy átváltozott alakjában is Hardy szolgáltatja a karakter hangját. Ezeket a sorokat előre felvették, így Hardy valószerűen tudott reagálni, amikor Brock és Venom kommunikálnak egymással. Fleischer szerint lenyűgöző volt nézni a játékát ezekben a jelenetekben is.

Hogy az előzetest miért nem publikálták közvetlenül az esemény után az interneten, arra hasonló indokot kaptunk, mint az Irány a Pókverzum esetében: azt mondják, egyes jeleneteken érződött, hogy vár még rájuk némi munka a speciális effektusokért felelős stáb részéről, félkész képsorokat pedig vélhetően nem akart közzétenni a stúdió. Képeket vagy egy új plakátot azért örömmel fogadtunk volna vigasz gyanánt, de úgy néz ki, hogy egyelőre a fentiekkel kell kibírni a várakozást.

(forrás: EW)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr314126317

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása