[SDCC 2018] Még több falmászót lelepleztek az Irány a Pókverzumból

2018. július 21. - Marvel Magyarország

Minden új részlettel egyre ígéretesebb a film.

sm_itsv_218762317239120392.jpg

Ma éjjel tartotta meg saját előadását a Comic-Conon a Sony Pictures, ahol a teljes időt olyan közelgő Marvel produkciói népszerűsítésének szentelte, mint az októberre kitűzött Venom és a decemberben érkező Pókember: Irány a Pókverzum.

A korábban látottak alapján minden okunk megvan bizakodónak lenni az animációs film kapcsán, amit a panel során Rodney Rothman és Peter Ramsey rendezők, Chris Miller és Phil Lord társírók, valamint a színészgárda részéről Shameik Moore (Miles Morales), Hailee Steinfeld (Spider-Gwen) és Jake Johnson (Peter Parker) képviselt. A következőkben összegyűjtöttünk minden elhangzott újdonságot az alkotásról: 

  • Chris Miller elmondása szerint egy minden eddigitől különböző Pókember-mozit akartak alkotni, ami abban is megmutatja egyedülállóságát, hogy az animáció stílusának köszönhetően egy háromdimenziós képregénynek hat.
  • A karaktert megszólaltató Jake Johnson elárulta, hogy Peter Parker 40 éves a filmben, fájós háttal. Nem tudja, hogy egyáltalán akar-e még Pókember lenni, ám ekkor besétál az életébe a mentorra vágyó Miles, akiben rögtön meglát valami különlegeset.
  • Levetítettek a jelenlévőknek egy bővített előzetest, amit annak ellenére, hogy tartalmazott befejezetlen vizuális effektusokat, még így is az eddigi leglátványosabbnak írtak le a reakciókban.
  • A kedvcsinálóban Miles elkezdi felfedezni a képességeit. Az eredete állítólag nagyon hasonlít a képregényeshez.
  • Kiderült, amire már a tavaly kiadott első ízelítő is utalt: Pókember halott Miles univerzumában.
  • A jelenetsorok újabb alternatív univerzumbeli Pókemberekről rántották le a leplet: a közönség számára az egyik legnagyobb népszerűségnek Noir Pókember örvendett, akinek a korábbi híreszteléseknek megfelelően Nicolas Cage kölcsönzi a hangját, de mellette feltűnt még Spider-Ham (őt a komikus John Mulaney fogja megszólaltatni), valamint a füzetek hasábjain 14 éves Peni Parker (Kimiko Glenn tolmácsolásában).   
  • Ami a gonoszokat illeti, felbukkant az újvilági, kinézetét tekintve erősen egy szörnyetegre hajazó Zöld Manó, Prowler, aki Miles nagybátyja és Mahershala Ali hangján fog megszólalni, illetve a Vezér (ábrázolását illetően nagyon kicsi feje van, a teste viszont már-már szürreálisan hatalmas).
  • A már ismert karakterek közül Peter Parker és Gwen Stacy is szerepelt a rendkívül pozitív fogadtatású képsorokban.

Sajnos a szóban forgó részleteket nem tették közzé online, ami értelemszerűen betudható annak a felsorolásban is említett ténynek, hogy az animáció még nem volt minden helyen végleges. 

(forrás: CBR)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr4114126291

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása