Íme a Bosszúállók: Végtelen háború legelső reakciói

2018. április 07. - Marvel Magyarország

Néhány szerencsés már megnézhette az első harminc percet.

infinity-war-fokep-update.jpg

Az Anthony és Joe Russo rendezte Bosszúállók: Végtelen háború egyértelműen az év legjobban várt szuperhősös filmje, épp ezért a készítők mindent megtesznek annak érdekében, hogy a rajongók ugyanabban az élményben részesüljenek első megtekintéskor - annak érdekében tehát, hogy elkerüljék az esetleges szivárgásokat, a szokásostól eltérően most csak a Los Angelesben április 23-án esedékes vörös szőnyeges bemutatóan adják le teljes egészében a filmet, és egészen addig részleteket láthatnak az emberek a sajtókörút eseményein.

Az egyik ilyen korai vetítésről osztották meg teljes mértékben spoilermentes véleményüket a Digital Spy és a JOE.ie nevű oldalak, akiket szemmel láthatóan meggyőzte a 25-30 perc hosszú videoanyag a filmből.

"Most néztünk meg 30 percet a Bosszúállók: Végtelen háborúból. Nem árulhatunk el sok mindent, de rendkívül ambiciózus, vicces és erősen váltogatja a hangnemet a különböző csapatok között (az Őrzők része látványban, hangulatban és zenében is teljesen más a New York-i jelenetekhez viszonyítva). Sólyomszem továbbra sincs sehol!"

"Láttunk ma 24 percet a Bosszúállók: Végtelen háborúból, és nem győzzük kivárni, hogy végignézzük az egészet. Nagyon vicces, elképesztő az akció és az ellenségek piszok jól néznek ki. Plusz, körszakállak! Groot! Ráadásul már csak ez a részlet több idézhető jelenetet tartalmazott, mint a legtöbb teljes produkció. A Marvel rajongóknak csodálatos élményben lesz része."

Kevesebb mint három héten belül, április 26-tól mindenkinek lehetősége lesz eldönteni, mennyire ért egyet a fentebb írtakkal. 

(forrás: Twitter)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr5313816008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása