Sokatmondó az első kiszivárgott kép a Loki-sorozatból

2019. június 10. - Marvel Magyarország

Az első hivatalos logóra is vethetünk egy pillantást.

thor_ragnarok_teaser_63.png

Idén novemberben indul útjára a Disney streaming szolgáltatása, amely a médiatársaság összes eddigi mozgóképes tartalma mellett rengeteg új, saját gyártású filmet és sorozatot egyaránt tartalmaz majd. Még április 11-én a Disney egy befektetőknek tartott rendezvényen exkluzív betekintést nyújtott mindebbe, ugyanakkor az ott készült fotók csak a napokban váltak nyilvánossá – az egyik kiváltképp érdekesnek bizonyult, amelyen Kevin Feige a Marvel előkészületben lévő Loki-sorozatát prezentálja, és a háttérben alaposan szemügyre vehető a logó mellett egy hivatalos, igencsak beszédes koncepciós vázlat is.

A várhatóan még közel sem végleges logó a váltakozó nagy- és kisbetűkkel stílusosan a címszereplő kaotikus jellemét sugallja, de ami még fontosabb, hogy a kissé homályos képet megvizsgálva nem nehéz belőni, mikor fog (minden bizonnyal csak részben) játszódni a széria: ha a 70-es éveket idéző városias környezet a járművekkel és öltözékekkel önmagában nem lenne elég, a Loki mögötti hirdetőtábla szerint éppen Steven Spielberg 1975-ben bemutatott klasszikusát, A cápát (Jaws) játsszák a mozikban. Ez pedig megegyezik a korábban kiszivárgott részletekkel, miszerint a korokon átívelő sorozatban látni fogjuk, hogy a csínytevés istenének milyen szerepe volt a háttérben különböző történelmi események alakulásában.

Ezen kívül olyan további címeket fejleszt a stúdió a Disney+ szolgáltatásra, mint a Falcon and Winter Soldier és a WandaVision, de hivatalos premierdátumot egyelőre ezek egyikéhez sem tudunk társítani. Hasonló a helyzet a Lokival is, amelyről a főszereplőt leszámítva gyakorlatilag semmit sem tudni, de annyit igen, hogy a Rick és Morty néhány részét is jegyző Michael Waldron lesz az első epizód forgatókönyvírója, valamint a showrunner egy személyben. Tom Hiddleston legújabb ármánykodására tehát biztos nem kerül sor egyhamar, mindenesetre a koncepció idáig kifejezetten ígéretes (és még nem is számoltunk a Végjáték történéseivel). 

twdcid-_kevin_feige_2_44f15333.jpeg

(forrás: Collider)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr8614886912

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása