Hailee Steinfeld szuperhősjelmezbe bújt a Sólyomszem forgatásáról érkezett lesifotókon

2020. december 09. - Marvel Magyarország

A színésznő csodálatosan néz ki a szerepben.

haillee-steinfeld-kate-bishop-main.jpg

A múlt héten végre elkezdődött a Sólyomszem-sorozat forgatása, és a felvételekről kiszivárgott forgatási képek immár végképp leleplezték, hogy Jeremy Renner mellett Hailee Steinfeld is szerepelni fog benne, méghozzá a női főszereplő Kate Bishopként. Ha mindez, valamint a hat újabb színésszel bővülő szereplőgárda nem lett volna kellően izgalmas, forgatási fotókon most először szuperhősjelmezben is megnézhető Steinfeld hősnője.

A folyamatosan érkező lesifotókhoz hasonlóan továbbra is közösen forgat a két címszereplő, ráadásként külső helyszínen, másképp a Marvel titoktartását ismerve bizonyára mostanra sem lennénk biztosak benne, hogy ki bújhat Kate Bishop bőrébe a szériában. A 23 éves színésznő ezúttal a fiatal hősnő szuperhősjelmezét is magára öltötte a képek tanulsága szerint, ami bár részben eltér a korábban felfedett koncepciós vázlaton látott ruhától, de egyáltalán nem biztos, hogy a történet előrehaladtával nem fog módosulni a kinézete. Szerencsére azonban már ez a kosztüm is fantasztikusan néz ki: a jelmeztervezői csapat bámulatos munkát végzett abban, hogy egyszerre legyen modernizált, és hűen megidézze a képregényeket.

Sólyomszem a Disney+-ra érkező szériájáról korábban azt mondta Renner, hogy a Roninként töltött évekbe való betekintés mellett arról fog szólni, hogy a főszereplő valaki másnak próbálja megtanítani, hogyan legyen szuperhős bármilyen szupererő nélkül. Szerinte Bishop egy igazán nagyszerű karakter lesz, akit Clint Barton azért vesz a szárnyai alá, hogy egy nap jobb Sólyomszemmé válhasson, mint amilyen ő volt. Hailee Steinfeld már most nagyon magabiztosan lóbálja a kezében az íjat, szóval kétség sem férhet hozzá, hogy hangsúlyos szerepet kaphat jövőbeli produkciókban.

Kate Bishop rajongóinak addig is további örömhír lehet, hogy a karakter december 8-án a Marvel's Avengers videojátékhoz is csatlakozott irányítható karakterként, vele pedig pár további izgalmas tartalommal is bővült a Bosszúállók virtuális világa. A Sólyomszem premierje valamikor 2021-ben várható a Disney+-on.

Ha tetszett a cikk, további hírekért kövess minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr3716325008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása