BREAKING: Újabb hat színésszel bővült a Sólyomszem-sorozat szereplőgárdája!

2020. december 03. - Marvel Magyarország

Többek között a Fekete Özvegy sztárja is csatlakozott.

hawkeye-new-cast-members-main.jpg

Csupán az első forgatási videót és fotókat látva vált biztossá, hogy Hailee Steinfeld lesz majd Kate Bishop megformálója a Sólyomszem-sorozatban, nem sokkal később azonban máris újabb infó törte meg a széria háza táján uralkodó csendet: hat további színésszel bővült a szereplőgárda, méghozzá Vera Farmiga, Florence Pugh, Fra Fee, Tony Dalton, Alaqua Cox és Zahn McClarnon személyében.

Szerencsére most kivételesen szerepeket is tudunk társítani a nevekhez: az Oscar-díjra is jelölt Farmiga, aki többek között a Démonok között, a Démonok között 2. és az Annabelle 3 című horrorfilmekben Lorraine Warren megformálása miatt lehet ismerős, a Sólyomszem-sorozatban Kate Bishop anyját, Eleanor Bishopot fogja életre kelteni. Mivel a képregényekben Eleanor közvetlen kapcsolatban áll Madame Masque karakterével, aki egy korábbi híresztelés szerint mellékszereplőként tűnhet fel a Disney+ sorozatában, nem elképzelhetetlen, hogy a két szerep ebben az esetben egy és ugyanaz lesz.

Fee egy Kazi nevű karaktert fog alakítani, aki valószínűleg azonos a képregényekben Bohóc álnéven ismert zsoldossal, Kazimierz Kazimierczakkal, akinek nem egyszer meggyűlt már a baja Clint Bartonnal. Fee 2011 júniusától 2012-ig játszotta Jean Prouvaire-t a Nyomorultak című musicalben, illetve a 2012-es filmváltozatban is szerepet kapott.

Dalton Jack Duquesne-t fogja játszani, azaz a Kardforgatót, ez pedig azt is megerősíti, hogy a sorozatban most először Sólyomszem múltja is terítékre kerül. Az alapanyagban ugyanis Duquesne tanította ki a fiatal Clint Bartont az íjászat művészetére egy utazó cirkuszi társulat tagjaként, ám amikor Clint véletlenül felfedezte, hogy mestere, akit apjaként tisztelt, meglopja a cirkusz pénztárát, és nem volt hajlandó a bűntársának szegődni, kapcsolatuk nem túl rózsás véget ért. Dalton legismertebb szerepe Lalo Salamanca karaktere a Better Call Saul című sorozatban.

A Fehér éjszakákból és a Kisasszonyokból ismert Florence Pugh is játszani fog a sorozatban, és természetesen azt a Yelena Belovát formálja majd meg, akit a Fekete Özvegyben is megismerhettünk volna már, ha nincs a mozifilm bemutatójának számos elhalasztása. A profi bérgyilkos sorozatbéli szerepéről egyelőre semmit sem tudni, de állítólag hasonló szuperhősjelmezt kap majd, mint amilyet Clint Barton viselt a Végjátékban Roninként.

Alaqua Cox neve valószínűleg nem sokaknak lesz ismerős, hiszen ez lesz az első szerepe. A Sólyomszem-sorozatban ő lesz Maya Lopez, vagyis Echo, egy siket, amerikai őslakos karakter, aki képes tökéletesen lemásolni bárki mozdulatait, és nem mellékesen maga is feketeöves harcművész. A még 1999-ben, a Daredevil #9-ben bemutatkozó szuperhőst Wilson Fisk vette magához, miután megölte az apját, és Matt Murdockhoz is több szál fűzte, de hiába szálltak vissza novemberben a karakter jogai a Marvelre, ez valószínűleg itt nem kerül bemutatásra. Végül, de nem utolsósorban Zahn McClarnon (Fargo, Westworld, Álom doktor) lesz Maya apja, Willie „Crazy Horse” Lincoln.

hawkeye-cast.jpg

Ha tetszett a cikk, további hírekért kövess minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr6816317590

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása