Rendezőt talált a She-Hulk tévésorozat, és az is megvan, mikor kezdődhet a forgatás!

2020. szeptember 16. - Marvel Magyarország

 Noha a címszereplő megformálóját továbbra sem sikerült megtalálni.

she-hulk-kat-coiro.jpg

Szép lassan kezd összeállni a Disney+-ra készülő She-Hulk sorozat alkotói csapata, ami a Deadline értesülései szerint meg is találta rendezőjét. A portál úgy tudja, hogy a Marry Me, a Brooklyn 99 vagy a Felhőtlen Philadelphia rendezőnője, Kat Coiro tárgyalásokat folytat a Marvel Studios-szal a széria pilotjának megrendezéséről, valamint arról, hogy ezen kívül további epizódokat is örömmel ledirigálna. Coiro a rendezés mellett az executive produceri teendőket is ellátná a sorozatnál, aminek forgatókönyvéért a Rick és Morty Pickle Rick epizódját is jegyző, Emmy-díjas Jessica Gao felelt.

Nem meglepő tehát, hogy a The Direct beszámolója szerint az alkotók máris nekikezdtek a sorozat szereposztásának, amelynek felhívásában származástól függetlenül egy 26 és 34 év közötti színésznőt keresnek Jennifer Walters, vagyis Amazon, vagyis She-Hulk szerepére. A megbízható belsős információkkal gyakran seftelő Daniel Richtman ezt annyival egészítette ki, miszerint a Marvel Studios-nál külön kikötötték, hogy Alison Brie-típusú színésznőt szeretnének leszerződtetni. Más szóval, ha Brie nem tudná vállalni a sorozatot, akkor egy hozzá hasonlót próbálnak találni.

Bár az eredetileg idén július 6-ra kitűzött forgatást a járványhelyzet alaposan felülírta, ez nem akadályozta meg a stúdiót, hogy időközben megtalálják a tökéletes időpontot a munkálatok megkezdésére. A The Direct bennfentes forrásokra hivatkozva úgy tudja, jelen állás szerint a kamerák valamikor 2021 februárjában, Atlantában kezdhetnek el forogni. Mindazonáltal az továbbra sem világos, hogy a Marvel Moziverzum Bruce Bannerét alakító Mark Ruffalo végül valóban visszatér-e az agyas zöld óriás szerepében, amitől Ruffalo már korábban sem zárkózott el. 

(forrás: Deadline, The Direct)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr5316202900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása