SZUPERHŐS SZEMLE: Mark Ruffalo szerint felmerült, hogy a She-Hulkban újra eljátszhatná Bruce Bannert

2020. március 04. - Marvel Magyarország

Stílszerűen a Disney+-sorozatban kaphat legközelebb szerepet.

bruce-banner-avengers-endgame-2019-qk.jpg

A szuperhős szemle legújabb számában olvashattok Mark Ruffalo lehetséges visszatéréséről a Marvel Moziverzumba, a soron következő X-Men film korhatár-besorolásáról és hosszáról, egy újabb ismerős szereplőről a Falcon and the Winter Soldierben, valamint arról is, hogy hol játszhattok legközelebb a Marvel-univerzum hőseivel. Vágjunk is bele!

  • A Bosszúállók: Végjátékot követően a csapat eredeti hatosfogatából egyedül a Mark Ruffalo által megformált Bruce Banner sorsa volt ismeretlen, azonban a színész egy kerekasztal-beszélgetés során a chicagói C2E2 expón megerősítette, hogy legközelebb a Disney+-ra érkező She-Hulk-szériában szerepelhet. Ennek alapján mindössze előzetes megbeszélésekről lehet tudni, végleges megállapodásról nem esett szó, mindazonáltal már ez is fontos előrelépés a karakter rajongói számára. Amennyiben a stúdió a képregényeket szeretné követni, Banner felbukkanása egyébként is megkerülhetetlen lenne – a forrásanyagban ugyanis She-Hulk, polgári nevén Jennifer Walters Bruce Banner unokatestvére, aki akkor válik a zöld óriás női változatává, amikor egy baleset következtében átömlesztést kap a rokona gammasugárzással fertőzött véréből.

she-hulk-comic-main.jpg

  • Bár egyre valószínűtlenebbnek tűnt, Az új mutánsok kevesebb mint egy hónap múlva végül tényleg eljut a mozikba, és a ComicBook.com már a film korhatár-besorolására és hosszára is felfigyelt. Az amerikai AMC-mozilánc oldalán 1 óra 39 perces játékidővel van feltüntetve, ami azt jelentené, hogy az 1 óra 44 perces X-Men: Az ellenállás végét megelőzve Az új mutánsok lehet az eddigi legrövidebb X-Men film. Az már kevésbé ér minket nagy meglepetésként, hogy PG-13 besorolást kapott, hiszen Josh Boone rendező már elmondta korábban, hogy a film a szuperhősös produkciókra jellemző családbarát besorolás korlátait feszegeti, a magasabb korhatár sosem volt megcélozva. Valamennyire biztató lehet, hogy a magyar mozikban ennek ellenére 16-os karikát kapott a film.

new_mutants_dtlr2_mktg_stills_185_r709f_191223_17lt.jpg

  • A pontos premierdátumot ugyan továbbra sem fedték fel, de idén augusztusban várható az Amerika Kapitány-filmek karaktereire fókuszáló széria, a Falcon and the Winter Soldier. A Weekly Planet Podcast információi szerint egy újabb visszatérő szereplő csatlakozott a Marvel-sorozathoz, méghozzá Georges St-Pierre személyében, aki az Amerika Kapitány: A tél katonájában alakította Georges Batroc karakterét egy rövid, de annál emlékezetesebb küzdelemben Steve Rogers ellenében. Amennyiben a híresztelés igaznak bizonyul, valószínűleg a Falcon and the Winter Soldierben sem kap kiemelt szerepet, mindenesetre egy cameo erejéig mindig öröm találkozni régen látott arcokkal.

the-winter-soldier-georges-batroc.jpg

  • A hétvégén megrendezett PAX East rendezvényen jelentették be a Marvel Games és a Netmarble Corp. közös fejlesztésében készülő nyílt világú akció-szerepjátékot, a Marvel Future Revolutiont. Ez egy mobiljáték lesz, amelynek közvetlen előzménye a szintén mobileszközön elérhető Future Fight. A képregényeket is jegyző Marc Sumerak író történetében meghatározó szerepet játszik a multiverzum, ami megmagyarázza, miért láthatjuk az előzetesben egymás oldalán küzdeni a Marvel-univerzum ismerős karaktereinek alternatív verzióit – ők alkotják majd az Omega Flight nevű hőscsapatot, ami a szupergonoszok szövetsége ellen jött létre. A Marvel Future Revolution megjelenési dátuma egyelőre ismeretlen, de az biztos, hogy iPhone-okon és Androidos mobilokon is elérhető lesz.

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr5815500898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2020.03.04. 10:24:36

tök logikus lépés lenne. az eredetsztorit le is tudnák, és képregényhű is lehetne.
süti beállítások módosítása