Phil Lord és Chris Miller a kisképernyőn is kibővíti Pókember világát, kezdésként Selyem-tévésorozattal

2020. szeptember 04. - Marvel Magyarország

A páros több, egyetlen univerzumot alkotó élőszereplős Pókember-szériát készít.

marvels-silk-header.jpg

Még korábban napvilágot látott egy információ, mely szerint a Sony egy Selyem-film fejlesztésén dolgozik a saját Marvel-univerzuma részeként. Habár a koreai származású igazságosztó bemutatkozása továbbra is napirenden van a stúdiónál, de a mozivászon helyett most már a kisképernyőt szeretnék vele megcélozni, méghozzá egy nagyobb elképzelés legelső állomásaként.

A Sony Pictures Entertainment elnöke, Tony Vinciquerra nemrég arról nyilatkozott, összesen öt-hat sorozaton dolgoznak a náluk levő Marvel-karakterekkel, de hogy pontosan milyen szériákról van szó, egyelőre nem lehetett tudni. A minap azonban több forrás is megerősítette, hogy Cindy Moon, azaz Selyem főszereplésével már biztosan készül élőszereplős sorozat, mégpedig a Pókember: Irány a Pókverzum! sikerében elvitathatatlan szerepet vállaló Phil Lord és Chris Miller vezetőproduceri felügyeletében. A stúdió a Több, mint normális című Netflix-sorozatért is felelős Lauren Moon forgatókönyvíróval tárgyal a szövegezéssel kapcsolatban.

Miller és Lord egy korábbi megállapodás értelmében több, egyetlen univerzumban játszódó sorozatokat terveznek, amik hatnak egymásra, és jelenleg ehhez keresik a partnercéget. A friss jelentésből kiderült, hogy jelen állás szerint az Amazon Prime Video lehet a befutó, ahol otthonra lelhet ez a Defenders-szerű kisképernyős univerzum, de a végleges kiválasztás még hátravan. Miller egyébként nemrég azt nyilatkozta ezekről a Marvel-projektjeikről, hogy olyasmit készítenek elő, amire még nem volt példa, de tekintve, hogy a tévésorozatok összekapcsolása nem számít újdonságnak, valószínűleg valami másra gondolt.

A Dan Slott által megalkotott Selyem nem is olyan régen, egész pontosan 2014-ben jelent meg először a Marvel paneljein, ahol a pókmitológiába tartozó hősök sorát erősíti, és történetesen ugyanaz a radioaktív pók harapta meg, mint Peter Parkert. A karakter már szerepelt a Pókember: Hazatérésben is, Tiffany Espensen alakításában, de egyelőre nem tudni, hogy rá bízzák a karakter megformálását a jövőben is, vagy ebben az esetben elszeparálják magukat a Marvel Moziverzumtól.

Egyelőre még az is kérdéses, hogy ebbe a bizonyos univerzumba csak a sorozatok tartoznának-e bele, vagy összekötnék valamilyen módon a Venom és a Morbius világával. Az mindenesetre biztos, ha eddig nem lett volna egyértelmű, hogy a Sony teljes gőzzel belevetette magát a Pókember-képregények adaptálásába.

(forrás: Variety, Deadline)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr5216188574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása