Megvan az első számú jelölt a Kraven, a vadász karakterére koncentráló film megrendezésére

2020. augusztus 21. - Marvel Magyarország

A Sony fürkésző tekintetét Kravenre is rávetette.

kraven-a-vadasz-header.jpg

A Sony nem tett le a saját Pókember-univerzuma kialakításáról, és ezzel együtt a Kraven, a vadász karakterére összpontosító mozifilmről sem, melyhez a Deadline információi szerint már a potenciális rendezővel is elkezdtek tárgyalni. Az értesülés röviddel azután látott napvilágot, hogy a stúdió és Olivia Wilde között megszületett a megállapodás, hogy a színésznő dirigálja a Póknőt bevezető filmet.

A Pókember egyik legrégebbi ellenlábasáról szóló filmet bennfentes források szerint J.C. Chandor rendezheti, aki éppenséggel a megfelelő ember lehet erre a feladatra. Chandor nevéhez olyan karaktervezérelt alkotások fűződnek, mint a Krízispont, az Egy durva év vagy legutóbb a Határok mentén, szóval azzal biztos nem lehet vádolni, hogy nem ért a személyesebb drámákhoz. Kraven, polgári nevén Sergei Kravinoff pedig pont elbírna egy ilyen történetet, aki a Kraven utolsó vadászata című képregényben egyre nehezebben viseli az őt körülvevő civilizált világ romlottságát, ám közelgő halálára készülve még bizonyítani akar, ezért szemeli ki magának Pókembert.

Természetesen azzal kapcsolatban nem áll rendelkezésre semmilyen konkrétum, hogy ezt a történetet használnák alapanyagként a filmhez, sőt egyelőre annyi tudunk a projektről, hogy Richard Wenket (A védelmező 2.) bízták meg a forgatókönyv megírásával, miközben Matt Tolmach és Avi Arad producerként veszik ki a részüket a munkálatokból. Jelen körülmények között az is kérdéses, hogy ez milyen hatással lehet a Pókember harmadik részére, melyben híresztelések szerint az eltökélt vadász lenne a címszereplő ellenlábasa.

Ezzel Kraven is csatlakozott azoknak a Pókember ellenfeleknek az egyre gyarapodó felhozatalához, akikre a Sony rávetette fürkésző tekintetét, hogy egy spinoffban mutassa be őket. A trend a Tom Hardy főszereplésével készült Venommal indult, ami nagy sikernek is bizonyult, úgyhogy természetesen jön a folytatás, a Let There Be Carnage, előtte azonban Morbius lesz a következő karakter a Pókember-képregényekből, aki saját filmet kap a Sony moziverzumában.

(forrás: EW, Deadline)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr3716171772

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2020.08.24. 09:33:56

ebből lehet valami igazán erős, ha kellően eltávolodik a pókembertől.
ha tényleg rá koncentrálnak, az ő tragédiájára.
süti beállítások módosítása