BREAKING: Olivia Wilde készíti a Póknőre összpontosító filmet a Sonynál!

2020. augusztus 20. - Marvel Magyarország

A színésznő is a hálószövőhöz közeli arcot ültet vászonra.

wilde-spider-woman.jpg

Miközben a koronavírus miatt egészen 2021-ig kell várnunk arra, hogy lássuk a Jared Leto főszereplésével készült Morbiust, vagy a Venom második részét, a Sony Pictures a háttérben igyekszik tovább építeni a Pókverzumot. Legalábbis erre enged következtetni, hogy a Deadline értesülései szerint megtalálták a február óta rebesgetett Póknő-film rendezőjét, méghozzá a korábban színésznőként ismert Olivia Wilde (Tron: Örökség) személyében.

Rendezői debütálásával, az Éretlenségi című tinikomédiával Wilde hatalmas figyelmet kapott Hollywood-szerte, ezért további elkötelezettségei miatt sokáig vonakodott vállalni a Sony/Marvel-film készítését. A portál információi szerint végül azonban képtelen volt nemet mondani a lehetőségre, hogy elindítsa a saját női szuperhősét, ami ráadásul kiemelt fontosságot élvez a Sonynál. Habár a cikk írója csak feltételesen beszélt Póknőről, az író-rendező kvázi megerősítette a híresztelést, amikor a Twitter-oldalán egy sokat sejtető pókos emojival kommentálta a hírt.

Ugyan többen is magukra öltötték már a Póknő személyazonosságot a Marvel-képregényekben, de közülük a legismertebb Jessica Drew, akiről feltehetően a készülő film is szólhat. Jessica kislányként ismeretlen betegségben szenvedett, akit antropológus apja egy pókok véréből készített szérummal kísérelt megmenteni. A pók DNS nem csupán sikeresen meggyógyította a sugárfertőzésből, de emberfeletti erőt és bio-elektromos képességet is adott neki, amellyel apró, de bénító energiacsapásokat tud kibocsátani magából.

A portál úgy tudja, hogy a forgatókönyvet Wilde korábbi partnerével, Katie Silbermannel együtt írja, miközben Amy Pascal és Rachel O'Connor producerként veszik ki a részüket a munkálatokból. A bemutatót egyelőre lehetetlen lenne megtippelni, mivel a jövő októberre tervezett cím nélküli Marvel-filmet bizonytalan időre elhalasztották a koronavírus miatti átszervezéskor. A Póknővel párhuzamosan az elmúlt évtizedben főleg sorozatokon (Utódlás, Bates Motel, Marvel’s Jessica Jones) dolgozó S. J. Clarkson a kevésbé ismert képregénykarakter, Madame Necc főszereplésével készít filmet.

(forrás: Deadline)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr7716170986

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása