BREAKING: Pókember is csatlakozik a csapathoz a Marvel's Avengersben, de csak PS4-en és PS5-ön

2020. augusztus 03. - Marvel Magyarország

Pont a legkedveltebb karakter maradna ki?

spider-man-marvels-avengers.jpg

Röviddel a legutóbbi War Table előadás után mint derült égből villámcsapás jött a hír, hogy a Crystal Dynamics által fejlesztett és a Square Enix gondozásában kiadásra kerülő Marvel's Avengersben a kiadó legnépszerűbb szuperhőse, Pókember is játszható karakter lesz, azonban nem mindenki számára.

A barátságos és közkedvelt hálószövő a múlt héten felfedett Sólyomszemhez hasonlóan a megjelenés után válik elérhetővé, ám öröm az ürömben, hogy kizárólag a PlayStation-platformok játékosai kapják meg játszható karakterként. Mivel ezzel kapcsolatban már körbejárt a napokban egy nehezen hitelesíthető forrásból származó híresztelés, a PlayStation blogon most hivatalos megerősítést kapott, hogy valamikor 2021 elején csatlakozik Pókember az irányítható szuperhősökhöz, és a fejlesztők ígéretéhez híven egyetlen fillér kicsengetése nélkül, ingyen letölthető tartalomként fogják rendelkezésre bocsátani.

Ugyanakkor a blog információi szerint ez a Pókember nem ugyanaz lesz, mint akivel a PS4-es Spider-Manben hálóhintázhattunk, ami rögvest cáfolná a videojátékos Marvel-univerzum építését. Mivel meg kell adni a módját, a hálószövőt egy játékon belüli eseménnyel fogják bevezetni a Marvel's Avengers világába, ahol egyedi történetet, képességeket és motivációkat fog kapni, ráadásul a megjelenése is testreszabható lesz: külsejét Steve Ditko és John Romita Sr. klasszikus illusztrációi alapján álmodták meg, de rá is rengeteg további öltözetet aggathatunk majd.

Mint látható, a program többi karakteréhez hasonlóan Pókarcot sem a filmek, hanem inkább a képregények alapján alkották meg, méghozzá alapos tervezéssel, mert nem akarják, hogy a játékosok azt érezzék, hogy a már ismert szereplők átskinezett változatait kapják az új hősökkel. A játék szeptember 4-én fog megjelenni PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re, a bétatesztekre pedig augusztus folyamán kerül sor minden említett platformon, a menetrendről itt írtunk részletesebben.

marvels-avengers-spider-man.jpg

(forrás: PlayStation Blog)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr5516102818

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása