Chiwetel Ejiofor megerősítette, hogy visszatér Mordoként a Doctor Strange folytatására

2020. június 26. - Marvel Magyarország

Hivatalos megerősítés érkezett.

doctor-strange-chiwetel-ejiofor-karl-mordo.jpg

A koronavírus-járvány hatására a negyedik fázis egyik legizgalmasabbnak ígérkező filmje, a 2016-os Doctor Strange folytatása 2021. május 7-ről egészen 2022. március 25-re vándorolt. Hogy a második részt illetően legyen jó hírünk is, időközben biztossá vált, hogy Sam Raimi váltja Scott Derricksont a rendezői székben, most pedig az egyik színész adta hírül, hogy visszatér az eredeti film után.

Chiwetel Ejioforról és az általa alakított Karl Mordoról van szó, akit nem mostanában láthattunk utoljára: a karakter a Doctor Strange-ben tűnt fel a főhős szövetségeseként, de a stáblistás jelenet tanulsága szerint végül hátat fordított neki, és elhatározta, hogy megszabadul minden olyan varázslótól, akikről úgy ítéli, hogy nem méltóak az erejükre. Bár lehetett rá számítani, mostanáig nem erősítették meg hivatalosan a visszatérését.

Mint ismeretes, Mordo Thanos ellen sem vette fel a kesztyűt, amikor a Végjátékban szinte majdnem mindenki feltűnt, aki számít a Marvel Moziverzumban, és a hollétéről sem tudhattunk meg semmit azóta. A színész ugyan nem túl bőbeszédűen, de jelezte, hogy a Doctor Strange in the Multiverse of Madnessben magyarázatot kaptunk rá, hol volt a karakter az elmúlt években, és elmondása szerint alig várja már, hogy együtt dolgozhasson Sam Raimival. „Nagyon-nagyon izgatott vagyok miatta” – magyarázta. „Nyilvánvalóan közbeszólt, hogy egy világjárvánnyal nézünk szembe az elmúlt hónapokban, de remélhetőleg mielőbb lehetőségünk lesz folytatni a munkálatokat, amit nagyon várok már.”

Eddigi ismereteink szerint a címszerepet alakító Benedict Cumberbatch mellett Benedict Wongra is biztosan számíthatunk a folytatásra, ahogy Elizabeth Olsenre is Skarlát Boszorkányként. Az első film rendezője, Scott Derrickson immár executive produceri minősítésben vesz részt a projektben.

(forrás: ComicBook.com)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr2015948088

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2020.06.26. 22:29:56

ebben is lassan nagyon sokan lesznek, nem?

Disztopia 2020.06.29. 11:20:38

Előbb még jön idén januárban a Fekete özvegy (Black Widow), Cate Shortland rendezésében. Ez lesz a hölgy negyedik rendezése. Marvelt még nem készített.

Disztopia 2020.06.29. 11:21:38

.... bocsánat: idén NOVEMBERBEN jön természetesen (nem januárban). November elején!
süti beállítások módosítása