Clark Gregg erre emlékszik vissza a legszívesebben a Phil Coulsonként töltött éveiből

2020. június 06. - Marvel Magyarország

Nem mindennapi utat tudhat maga mögött.

bosszuallok-phil-coulson.jpg

Ha eltekintünk a karakter fiatalabb kiadását felvonultató Marvel Kapitánytól, Clark Gregg egészen a Bosszúállókig játszotta a közönségkedvenc Coulson ügynököt, legalábbis ami a filmes vonalat illeti. Coulson ugyebár A S.H.I.E.L.D. ügynökei sorozatban tovább élt, azonban mint minden, hamarosan az is végéhez ér a jelenlegi hetedik évadával.

A színész ennek apropóján beszélgetett a Colliderrel, ahol elsősorban A S.H.I.E.L.D. ügynökei lezárása volt terítéken, de persze nem kerülhette el a visszatekintő kérdéseket sem. Amikor megkérdezték tőle a legjobb pillanatait a Marvel Moziverzumban, nem túl meglepő módon a korai szerepléseket idézte fel: „Őszintén szólva, a kapcsolataimat és azokat az embereket emelném ki, akikkel együtt szerepeltem az MCU korai filmjeiben. Valami igazán különlegeset vittünk együtt véghez, egy nagyobb történet fejezeteiben, ami megteremtett egy egészen más típusú történetmesélést.”

Természetesen nem feledkezett meg a sorozatos emlékeiről sem, hiszen Phil Coulsonként a legtöbb időt A S.H.I.E.L.D. ügynökeivel tölthette el: „Hasonlóan érzek, és bizonyos értelemben még mélyebben a S.H.I.E.L.D.-es csapatom, Chloe [Bennet], Iain [De Caestecker], Elizabeth [Henstridge] és Ming [Na Wen], aztán később Henry [Simmons], valamint azok esetében, akik időközben csatlakoztak hozzánk. És persze ott vannak az olyan csodálatos vendégszereplők is, akik olyannyira hiányoznak, mint Bill Paxton és Ruth Negga.”

Coulson egyébként azon kevés karakterek egyike, akiből csak a 2008-as A Vasemberben történő bemutatkozása után lett képregényszereplő, és méltán mondható a rajongók egyik nagy kedvencének. Gregg zárásképpen elmondta, hogy mind közül értük hálás a leginkább: „A rajongók világszerte kötődnek Coulsonhoz, és megtiszteltetés, valahányszor lehetőségem adódik velük találkozni.”

(forrás: Collider)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr2915743634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2020.06.09. 09:54:05

milyen érdekes, hogy mekkora divat ma a képregény film/sorozat, és mégis vannak olyanok, akik nem onnan vannak, mégis közkedveltek.
(harlye quinn is ilyen, ugye)
süti beállítások módosítása