Sebastian Stan az Amerika Kapitány 2-höz hasonlította a Sólyom és a Tél Katonája-sorozatot

2020. április 30. - Marvel Magyarország

Nem mellékesen a produkció állapotáról is nyilatkozott.

falcon-winter-soldier.jpg

Az Amerika Kapitány széles körben elismert második része a hagyományos szuperhősfilmekre jellemző formula helyett sokkal inkább egy hetvenes, nyolcvanas éveket idéző politikai thrillert szállított. A stúdió itt kezdett el először játszani a különböző zsánerek keverésével, és habár azóta sem készítettek ennyire földhözragadt akciófilmet, a negyedik fázist elindító Fekete Özvegy a mozikban, a Sólyom és a Tél Katonája pedig a TV-képernyőn fog operálni zsinórban egymás után hasonló atmoszférával.

Legalábbis ezt mondta a Bucky Barnes karakterét megformáló Sebastian Stan, amikor nemrég a The Hollywood Reporterrel beszélgetett. „Sok szempontból filmnek érződött” – felelte a színész arra a kérdésre, hogy a széria filmes vagy inkább tévés produkció érzetét fogja kelteni. „Amit a legjobban szerettem benne, hogy hangulatában egyértelműen az Amerika Kapitány: A tél katonájára emlékeztet, amit a kedvenc élményeim közt tartok számon. Tehát bizonyos értelemben földhözragadt, miközben nagyon is az ismert Marvel-univerzum része. Tele van masszív akciójelenetekkel, de egyúttal mélyen beleástunk a karakterekbe is. Ez az, ami a leginkább izgalmas benne: a filmek világában játszódik, ugyanakkor sokkal több idő állt rendelkezésre ahhoz, hogy körbejárjuk a szereplőket. Sosem látott szituációkba helyezhettük őket, mert most hat órád van a kettővel szemben.”

Elmondása szerint a gyártásból még legalább fél hónap maradt vissza, miután a sorozat forgatása az elsők között szakadt meg a koronavírus miatti vészhelyzetből kifolyólag márciusban, melynek hatására evakuálták a stábtagokat Európából. Azt egyelőre nem tudni, hogy a Disney+-ra készülő a Sólyom és a Tél Katonája augusztusi indulását miként érinti a Marvel Moziverzum felforgatott megjelenési naptára, de sajnos valószínű, hogy a tervezettnél csak később láthatjuk majd.

(forrás: The Hollywood Reporter)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr5815645898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása