A Loki és a WandaVision forgatását is felfüggesztették a koronavírus miatt

2020. március 14. - Marvel Magyarország

Ezzel minden Marvel-sorozat kényszerszünet áldozatául esett.

ragnarok-loki-tom-hiddleston.jpg

A koronavírus többek között a szórakoztatóipart is felforgatja: számos elkészült film mozibemutatóját kellett elhalasztani, azonban ez persze csak a járvány hatásának egy része, ugyanis valamennyi készülő film és sorozat forgatását is berekesztették az elmúlt napokban. A Deadline értesülései szerint ezúttal a Marvel stúdió állította le határozatlan időre az összes élőszereplős filmjének és sorozatának jelenlegi forgatását.

Egész pontosan az Amerika Kapitány-filmek karaktereire koncentráló a Sólyom és a Tél Katonája, a Tom Hiddleston-féle Loki, valamint az Elizabeth Olsen és Paul Bettany főszereplésével készülő WandaVision forgatása került jegelésre, aminél mindenképp fontos kiemelni, hogy egyetlen stábtagon sem mutatták ki a betegséget, a stúdió elővigyázatosságból állította le a forgatásokat. Az eredeti jelentésből ugyanakkor kiderül, hogy ezzel párhuzamosan változatlanul dolgoznak tovább az előkészületben levő Disney+-sorozatokon.

A Sólyom és a Tél Katonája március elején kezdett forogni Prágában, de a stúdió már napokkal ezelőtt hazahívta a stábot Atlantába a csehországi állapotok miatt – a prágai munkálatokból nagyjából egy hét maradt, azonban nem tudni, hatással lesz-e a tervezett augusztusi premierre. A Marvel első ázsiai származású szuperhősére koncentráló Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings forgatását szintén elhalasztották egy nem meghatározott későbbi időpontra a rendező, Destin Daniel Cretton önkéntes karanténja miatt, aki jelenleg elkülönítve várja a COVID-19 teszt eredményeit.

A forgatások szüneteltetése mellett természetesen a bezáró mozik is egyre nagyobb kárt okoznak a stúdióknak. A napokban a Disney is bejelentette, hogy az eredetileg március-májusra kitűzött blockbusterek eltolása után csúszik a Mulan, Az új mutánsok és az Antlers premierje is. A tavaszi szezon egyetlen nagyobb bemutatója, amelyhez még nem nyúltak, a Marvel április végére tervezett Fekete Özvegye, ami most valószínűleg az egyik legégetőbb kérdés a stúdió számára.

(forrás: Deadline)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr5215522848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása