Excelsior 2019 - Legjobb mozifilm és legjobb sorozat

2020. január 08. - Marvel Magyarország

Excelsior-díjátadó: 2019/5. forduló

excelsior_2019_v1.jpeg

Elérkezett az év vége, úgyhogy szokásunkhoz híven annak is eljött az ideje, hogy számot vessünk 2019 legjobb filmes és tévés produkcióval a Marveltől. Az egész decemberen átívelő szavazásokat, valamint az újabb és újabb díjtípusok felfedését követően végre utolsó és egyben legizgalmasabb szakaszához érkezett házi díjátadónk, a Stan Lee tiszteletére elnevezett Excelsior. Mint az lenni szokott, szavazataitok alapján nemsokára ünnepélyesen kihirdetjük, hogy kik lettek a közönségdíjasok, valamint szokás szerint a csapatunk is ítéletet hoz majd.

Ha valaki az előző években is követte velünk az Excelsior történéseit, valószínűleg sejthette, hogy a végére tartogatjuk a legfontosabb kérdéseket. Az ötödik és egyben utolsó fordulóban ugyanis a 2019-es évben bemutatott legjobb mozifilmet és sorozatot keressük – mindegyiknél csak egyetlen lehetőség választható, ezért alaposan gondoljátok át, szerintetek kit illet meg a szavazat. Filmes produkcióknál minden olyan cím versenybe száll, amit a mozik a tavalyi évben tűztek műsorukra, ahogy a sorozatok esetében is az akkor debütált évadok vesznek részt a versenyben, amiket szám szerint feltüntettünk minden jelölt neve mellett.

powered by Typeform

A szavazatokat január 12-én fogjuk összesíteni, az azt követő héten pedig bemutatjuk a végeredményeket és kiosztjuk a méltán megérdemelt díjakat. (A cikkek folyamatosan elérhetőek lesznek az oldalon, szóval ha nehéz a döntés vagy lemaradtatok volna valamelyikről, később is tudtok majd szavazni.)


Az idei Excelsior-díjátadó eddig felfedett kategóriái:

Excelsior-díjátadó: 2019/4. forduló
Excelsior-díjátadó: 2019/3. forduló
Excelsior-díjátadó: 2019/2. forduló
Excelsior-díjátadó: 2019/1. forduló

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr7015398302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása