Excelsior 2019 - Legjobb dráma, humor és akciójelenet a Bosszúállók: Végjátékban

2019. december 20. - Marvel Magyarország

Excelsior-díjátadó: 2018/3. forduló

excelsior_2019_v1.jpeg

Elérkezett az év vége, úgyhogy itt az ideje, hogy számot vessünk 2019 legjobb filmes és tévés produkcióval a Marveltől. Az Excelsior-szavazás legújabb felvonásában megint visszakanyarodunk az idén mozikba került filmekhez, egész pontosan azok legnagyobbikához, a Marvel Moziverzum első évtizedét betetőző Végjátékhoz. Az egész hónapon átívelő szavazásban még két ehhez hasonló cikkel fogunk jelentkezni újabb és újabb díjtípusokat felfedve, ahol az általunk kiválogatott esélyesek közül segíthettek győztest választani.

Az alábbi kategória valamelyest ismerős lehet azok számára, akik az ezt megelőző évben is követték házi díjátadónkat, ugyanis a Bosszúállók: Végtelen háború esetében követtünk el először hasonlót. Egész pontosan arról van szó, hogy a jelöltek összeállításakor Joe és Anthony Russo rendezése egyértelműen dominált, és mivel tudjuk, hogy bizonyos momentumok mellett labdába sem rúghatott volna a többi idén bemutatott Marvel-film, ezért a Végjátéknak szintén külön szekciót hirdetünk meg a jelenetes szavazásban. A harmadik fordulóban tehát a Végtelen Saga zárásának legjobb jeleneteit keressük drámahumor és akció alkategóriákban – mindegyiknél csak egyetlen lehetőség választható, ezért alaposan gondoljátok át, szerintetek kit illet meg a szavazat.

powered by Typeform

A szavazatokat december 30-án fogjuk összesíteni, az év utolsó napján pedig bemutatjuk a végeredményeket és kiosztjuk a méltán megérdemelt díjakat. (A cikkek folyamatosan elérhetőek lesznek az oldalon, szóval ha nehéz a döntés vagy lemaradtatok volna valamelyikről, később is tudtok majd szavazni.)


Az idei Excelsior-díjátadó eddig felfedett kategóriái:

Excelsior-díjátadó: 2019/2. forduló
Excelsior-díjátadó: 2019/1. forduló

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr2915360740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása