Excelsior 2019 - Legjobb dráma, humor és akciójelenet mozifilmben

2019. december 30. - Marvel Magyarország

Excelsior-díjátadó: 2018/4. forduló

excelsior_2019_v1.jpeg

Elérkezett az év vége, úgyhogy itt az ideje, hogy számot vessünk 2019 legjobb filmes és tévés produkcióval a Marveltől. Örömmel jelentjük, miszerint utolsó előtti felvonásához érkezett az idei Excelsior, amelyben ismét izgalmas kategóriákkal készültünk számotokra. Az egész hónapon átívelő szavazásban még egyetlen ehhez hasonló cikkel fogunk jelentkezni az utolsó, egyben legizgalmasabb díjtípusokat felfedve, ahol az általunk kiválogatott esélyesek közül segíthettek győztest választani.

A negyedik fordulóban az idén bemutatott mozifilmek legjobb jeleneteit keressük dráma, humor és akció alkategóriákban – mindegyiknél csak egyetlen lehetőség választható, ezért alaposan gondoljátok át, szerintetek kit illet meg a szavazat. Tekintve, hogy a jelöltek összeállításakor az év legnagyobb sikerének számító Bosszúállók: Végjáték egyértelműen dominált, és ezért annak önmagában szenteltünk egy ugyanilyen jellegű fordulót, most a Marvel Kapitány, az X-Men: Sötét Főnix és a Pókember: Idegenben legemlékezetesebb pillanatait szavazhatjátok meg alább.

powered by Typeform

 

A szavazatokat december 30-án fogjuk összesíteni, az év utolsó napján pedig bemutatjuk a végeredményeket és kiosztjuk a méltán megérdemelt díjakat. (A cikkek folyamatosan elérhetőek lesznek az oldalon, szóval ha nehéz a döntés vagy lemaradtatok volna valamelyikről, később is tudtok majd szavazni.)


Az idei Excelsior-díjátadó eddig felfedett kategóriái:

Excelsior-díjátadó: 2019/3. forduló
Excelsior-díjátadó: 2019/2. forduló
Excelsior-díjátadó: 2019/1. forduló

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr2215370504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása