Egy rakás bizonyíték van rá, hogy végre sínen van a régóta halogatott Az új mutánsok

2019. december 23. - Marvel Magyarország

Hamarosan új előzetes is érkezik a filmhez.

uj-mutansok-main.jpg

Kevés olyan nehéz sorsú franchise-filmmel találkozunk, ami Az új mutánsokhoz lenne mérhető. Josh Boone filmje még az X-Men-franchise részeként, a Fox stúdió égisze alatt készült, azonban a Disney-hez kerülés után egyre valószínűbbnek tűnt, hogy a film el sem jut a mozikba, és legjobb esetben is csak a Disney+ kínálatába fog bekerülni. Az elmúlt napokban viszont több információ is felütötte a fejét Az új mutánsok kapcsán, amiket figyelembe véve elképzelhető, hogy a sokadik halasztás után végre nem olyan bizonytalan a produkció sorsa.

Elsőként az eredeti képregényt rajzoló Bill Sienkiewicz hallatott Az új mutánsokról, amikor nemrég Kevin Smith Fatman Beyond című műsorának vendége volt. Akkor a következőket mondta: „Két nappal ezelőtt kaptam meg Josh Boone-től, a film rendezőjétől a legújabb előzetest. Egészen mostanáig dolgoztak a filmen, és amit láttam, az fenomenális. Libabőr! Úgy tűnik, hogy a Disney-Fox egyesülésből kifolyólag, bármi is történt, a Marvel az áldását adta rá. Amit összehoztak, sokkal marvelesebb hatást kelt, ugyanakkor a horrorelemek még ezzel együtt is a helyén voltak. Az alapján, amit láttam, igazán mennyei volt.”

Korábban nem sok biztató hír érkezett Az új mutánsokról, és ugyan a Disney fejesei állítólag nagyon nem voltak megelégedve a filmmel, láthatóan most valamiért fordult a kocka. Még szeptemberben röppentek fel olyan pletykák, miszerint a filmből kivágtak minden olyan utalást, ami még a Fox X-Men-franchise-ához kötődött, továbbá minden olyan mondatot, ami a mutáns szót univerzálisan ismert kifejezésként használja. A FandomWire értesülései szerint mindez azért történt, mert Kevin Feige a Marvel Moziverzum részévé szeretné tenni a filmet.

Noha ennél jobb sorsot aligha kívánhatunk a filmnek, egyelőre érdemes fenntartásokkal kezelnünk ezeket a pletykákat. A másik izgalmas dolog, hogy a fentiek szerint nemcsak születőben van már az új előzetes is, de a rendező Josh Boone egy rajongó kérdésére válaszolva megerősítette, hogy arra mindössze januárig kell várnunk. Ez azt jelentené, hogy két évvel a legelső ízelítő bemutatása után rövidesen újult erőre kap a film marketinggépezete, és talán akkor az is kiderül, hogy a Marvel stúdiónak valóban tervei vannak-e Az új mutánsokkal.

A film jelenlegi hazai bemutatódátuma 2020. április 2.

(forrás: Movieweb)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr9915362982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása