Megerősítést kapott, hogy a Loki tévésorozat is előkészíti a Doctor Strange folytatását

2019. november 07. - Marvel Magyarország

Kulcsfontosságú szerepet tölthet be a csínytevés istene?

loki-dr-strange.jpg

A Disney streaming szolgáltatás egy héten belül esedékes indulása kapcsán a Bloomberg a Marvel stúdió elnökével beszélgetett, aki elmondta, hogy a mozifilmek mellett ezentúl a sorozatokat is néznünk kell az események megértéséhez, a mozis alkotások és a kisképernyős kistestvérek ugyanis egy konzekvens kalandot fognak alkotni. Azt már tudjuk, hogy a WandaVision és a Doctor Strange in the Multiverse of Madness eseményei összefüggnek majd, a legújabb híresztelések szerint pedig hasonló a helyzet a Loki-sorozat esetében is.

A Doctor Strange in the Multiverse of Madness bejelentésekor a legnagyobb meglepetést azzal okozta a Marvel, hogy felfedték: Wanda Maximoff, azaz a Skarlát Boszorkány is benne lesz a filmben. Kevin Feige ismét rámutatott, miszerint Elizabeth Olsen karaktere a WandaVision-sorozat után kulcsfontosságú szerepet fog betölteni Scott Derrickson rendezésében, de most azt is elárulta, hogy a Lokit középpontba helyező minisorozat is kapcsolódni fog a Multiverse of Madness történéseihez: „Nem vagyok biztos benne, hogy ezt bejelentettük korábban, de lesz kapcsolat a kettő között.”

Ez talán azért nem túl meglepő, mert a Tom Hiddleston főszereplésével készülő széria köztudottan arra a Lokira koncentrál majd, aki a Bosszúállók: Végjátékban megszökött a Tesseracttal együtt, és állítólag a birtokában levő Végtelen Kővel különböző történelmi korszakokba fog ellátogatni, hogy alaposan felforgasson meghatározó eseményeket. A párhuzamos univerzumokkal való játszadozás már önmagában kellőképp indokolná, hogy Stephen Strange felfigyeljen a csínytevés istenére (amellett, hogy listát vezet a más világokból származó, potenciális veszélyforrást jelentő lényekről), de gyaníthatóan ennél azért többről lesz szó. 

Hogy egész pontosan miről, ezen a ponton nehéz lenne megmondani, de mindenesetre azt már a Comic-Con óta tudjuk, hogy a Thor: Love and Thunderhez is meglepően szorosan kapcsolódó Loki valamikor 2021 tavaszán debütál a Disney+ kínálatában, a Doctor Strange in the Multiverse of Madness pedig csak utána, 2021. május 7-én érkezik a tengerentúli mozikba.

(forrás: Bloomberg)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr3515296066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2019.11.11. 14:15:43

na majd meglátjuk ezt a nagy kapcsolatot. emlékeim szerint a shield is így indult neki, aztán csak nem lett ilyen egyazegyben kapcsolat a filmek sorik között.
süti beállítások módosítása