Az Iron Man VR történetmesélős előzetese a megjelenési dátumot is leleplezi

2019. október 05. - Marvel Magyarország

Mindenki Tony Stark lehet a virtuális valóságban.

iron-man-vr-top.jpg

A New York Comic-Con pénteki Marvel panelja rengeteg izgalmas videojátékos bejelentéssel kecsegtetett a rajongók számára, amelyből a Sony State of Play előadásán márciusban bejelentett Iron Man VR sem maradt ki. Amennyiben mindig is szeretted volna kipróbálni, hogy milyen érzés lehet Vasember páncéljában repdesve rendbe rakni a rosszfiúkat, akkor azt 2020. február 28-tól megteheted. A megjelenési dátum mellé rögtön egy történetmesélős előzetes is érkezett.

Az igen egyedi Répulbique elkészítéséért is felelős stúdió, a Camouflaj gárdája dolgozik a játékon, amely a legújabb ízelítőből kiindulva nem éppen egy vidám darab lesz. Miután a fegyverei miatt ártatlanok haltak meg szerte a világon, Tony Stark ellenfele a mindenen átgyalogolni képes Szellem lesz A Hangya és a Darázsból, aki a képregényekben eredetileg tényleg Vasember-gonoszként mutatkozott be. A dolog pikantériája, hogy a filmes interpretációhoz hasonlóan a karakter nem akarja meghódítani a világot: egyetlen célja a milliárdos feltaláló elpusztítása. A hackelős képességeivel Szellem képes lesz közvetlenül belepiszkálni az általunk használt VR-fejhallgatóba, vagyis alkalmanként olyan élményben lesz részünk, mintha a Vasember-páncél hibásan működne.

Az elmondottak alapján a repülés élménye volt az első, amit feltétlenül szerettek volna visszaadni a játékban, ezért erre fektették a legtöbb energiát – az már csak hab a tortán, miszerint a felhasználói felületet is úgy építették fel, hogy benne érezzük magunkat a páncélban, melynek tervezésekor Tony Stark egyik legsötétebb történetét, a Démon a palackban című Vasember-képregényt vették alapul. Állítólag egy sandbox-szerűen nyílt világot is felfedezhetünk majd olyan látványos helyszínekkel, mint a Stark torony New Yorkban, a malibui lakás vagy éppenséggel egy Helihordozó. Megtudhattuk továbbá azt is, hogy a címszereplő hangját Josh Keaton szolgáltatja, illetve a sztoriban Nick Fury, Pepper Potts és Péntek is szerepet kap.

Az Iron Man VR kizárólag PlayStation 4-re, PSVR-hoz fog megjelenni.

(forrás: IGN)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr8515200088

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gergely Bodnár 2020.01.14. 15:10:28

Kipróbáltam, nagyon jó volt, tényleg Tony Stark-nak éreztem magam.
süti beállítások módosítása